Finanțări de 25.000 lei pentru operatorii economici care vor participa la târguri si expoziții internaționale. Aplicația online poate fi accesată aici, până pe 24 septembrie 2018!

0
855

farmec.ro
carturesti.ro%20

Finanțări de 25.000 lei pentru operatorii economici care vor participa la târguri si expoziții internaționale. 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat anunță că Luni, 17 septembrie 2018, ora 10:00, aplicația pentru Programul de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români a devenit activă și va rămâne deschisă până la data de 24 septembrie 2018, ora 10:00.

Aplicația poate fi accesată aici:

https://programenationale2018.aippimm.ro/sioer2018/login/

Programul urmăreşte stimularea mediului de afaceri, prin crearea unor noi instrumente de promovare individuală pe piețele externe a operatorilor români prin susținerea participărilor la târguri și expoziţii cu caracter internațional, organizate în afara țării, cu stand de prezentare a produselor/serviciilor, precum și participarea la misiuni economice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

De avantajele schemei de minimis, printr-un proces simplificat de aplicare și decontare, pot beneficia și SRL-D-urile, institutele de cercetare științifică–dezvoltare tehnologică și instituțiile medicale.

Finanțarea se acordă operatorilor economici în sume fixe, de tip sprijin forfetar, astfel: 25.000 lei pentru participarea la târguri si expoziții internaționale și 10.000 lei pentru participarea la misiuni economice internaţionale.

Bugetul alocat prezentei sesiuni de depuneri a cererilor de înscriere este de 7,8 milioane de lei.

Sectoarele economice sprijinite în cadrul prezentei Scheme sunt:

• tehnologia informaţiei;

• sectorul alimentar;

• fabricarea mobilei;

• industria textilă;

• cercetare, inovare ştiinţifică şi medicală.

Potrivit Grilei de evaluare a cererilor, vor obține punctaj suplimentar firmele care au ales ca piețe-țintă zone non-UE, cu prioritate Africa sau Asia, care dețin brand propriu și au un site într-o limbă de circulație internațională.


Mangalia News, 18.08.2018.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply