GARAJELE DIN MANGALIA:
‘Nu există Hotărâre de Consiliu Local pentru desființarea garajelor!’ VIDEO

0
1861

”Trebuie să precizez adevărul, pentru a informa corect cetățenii Mangaliei: Nu există Hotărâre de Consiliu Local pentru desființarea garajelor.

Pe pagina Primăriei Mangalia, în lista oficială, nu găsiți HCL cu acest subiect. Nu există nici măcar vreun proiect de dezvoltare care să necesite demolarea garajelor, pe care să-l fi aprobat Consiliul Local. Pentru că Primarul nu a inițiat vreunul.

Consiliul Local nu este implicat în chestiunea cu garajele, este doar Decizia Primarului, pe somații.

Iar proiectul de hotărâre pe care l-au refuzat pe ordinea de zi era vorba despre altceva, despre prelungirea contractelor pentru terenurile cu destinația LEGAL stabilită de garaje. Somațiile primarului sunt pentru construcțiile ilegale.

Dar cu cele legale ce facem? Nu le facem contracte? Le plătim despăgubiri în instanță?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Proiectul HCL este util primăriei. In aceeasi sedinta s-a aprobat constituirea dreptului la superficie pentru terenuri pe care se află garajele (cu etaj!). Cum s-a facut, dacă nu mai aveau contracte valabile? Consiliul Local nu a aprobat prelungirea contractelor pentru niciun garaj.

Avizul de legalitate pentru acele HCL de superficii s-a dat în baza unor convenții și contracte de închiriere care nu mai sunt valabile”. (Menabit Ozghiun, consilier municipal).


Alte articole pe tema garajelor din Mangalia, cititi aici.


Mangalia News, 11.08.2018. (foto: Internet).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply