Ministrul român al Finanţelor, Eugen Teodorovici, preia preşedinţia Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene de Investiții

0
976

România a preluat vineri, pentru un an, preşedinţia Consiliului Guvernatorilor Băncii Europene pentru Investiţii (BEI), iar ministrul Finanţelor de la Bucureşti, Eugen Teodorovici, în calitatea sa de guvernator al României la BEI, a fost numit preşedintele Consiliului Guvernatorilor.

Decizia a fost luată în cadrul reuniunii anuale desfăşurată vineri, 22 iunie, la Luxembourg, precizează Ministerul Finanţelor, într-un comunicat.

„Am în vedere să sprijin BEI în activitatea sa pentru a acţiona în interesul şi pentru bunăstarea cetăţenilor Uniunii Europene. Solidaritatea şi convergenţa vor reprezenta pilonul central al acţiunilor Băncii în cadrul politicilor sale de finanţare. În acelaşi timp, împreună cu BEI, voi acţiona pentru îmbunătăţirea managementului riscurilor financiare/non-financiare şi pentru adoptarea măsurilor necesare pentru conformarea cu cele mai bune practici în domeniul bancar”, a declarat Eugen Teodorovici.

Mai mult, pe mediafax.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply