‘PROTECT YOUR POCKET!’
Campanie europeană de prevenire a furturilor din buzunare

0
1149

‘PROTECT YOUR POCKET!’ Miercuri, 13 iunie a.c., Poliția Română a lansat alături de alte 24 de state, campania ”Protect your Pocket”, cu scopul conștientizării populației asupra pericolelor la care se expun atunci când frecventează locuri aglomerate, precum concerte, spectacole, festivaluri sau mijloace de transport în comun.

Transmiterea mesajului către populație se realizează cu ajutorul a trei filmulețe amuzante, care înfățișează cetățenilor, cu umor, cum un personaj animat este deposedat cu ușurință de obiectele din buzunare, în timp ce acesta se află în diverse locații aglomerate.

Campania este inițiată de către EUCPN (European Crime Prevention Network) din cadrul Comisiei Europene, iar printre statele partenere amintim Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Belgia, Franța și Austria.

Polițiștii constănțeni recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită asupra lucrurilor personale, atunci când participă la diverse manifestații/adunări publice, precum și în timpul deplasării în locuri aglomerate sau pe plajele litoralului românesc.

Participanții sunt sfătuiți să NU poarte bani sau alte valori în buzunarele laterale ale hainelor, iar dacă se simt înconjurați de persoane cu un comportament suspect, să solicite ajutorul polițiștilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Scopul proiectului este conştientizarea populaţiei cu privire la măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare. (IPJ Constanta).


Mangalia News, Vineri, 15.06.2018.piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply