Traian Stănculete: Liderii se nasc, sunt urmați involuntar, nu dispun să fie urmați și n-au nici culoare roșie, galbenă, albastră, sau mai știu eu ce combinație

0
1274

Traian Stănculete: Interesele, relatiile, șantajul josnic și meschinăriile impun marionete, nedorindu-se, sigur, caractere, competență si verticalitate (ghiocelul si oaia devenind simboluri). “Păpușa” nu poate fi niciodată vie sau să se miște, fără “ațe”….

A coordona / a conduce activități, structuri sau oameni, cred unii că nu-i nimic mai simplu si poate s-o facă oricine, “rasplatit” cu autoritate, iar internetul si consilierii te fac priceput, eficient, chiar destept, pentru că istet si cu fler te nasti, nu te faci. Cred că-i fals. Astfel, unii devin atat de plini de ei, că nu mai inteleg de ce respiră si raspund inainte de a li se adresa intrebari, printr-o frazeologie goala si rotunda, insusita in laboratoare de comunicare si manipulare.

Daca le iei telefonul/tableta cu internet, i-ai lasat orfani de cunoastere. 

Liderii se nasc, sunt urmați involuntar, nu dispun să fie urmați și n-au nici culoare roșie, galbenă, albastră, sau mai știu eu ce combinație.

Cotidianul ‘luminos” al ultimilor ani pare sa confirme faptul ca este vremea celor care se pricep la toate, a formelor fara fond, a semidoctilor cu coate ascutite si fata fara obraz!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sa te fereasca soarta de alchimistul care chiar crede ca este chimist, apucandu-se de experiente, nu pe pielea lui.

S-auzim de bine!

Traian Stănculete.


Mangalia News, 07.02.2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply