Mesaje pentru eroul de la Mangalia. A salvat mamă şi un copil, dar a sfârşit în valuri

0
5086

Adrian Ciureanu este tânărul care, ieri, şi-a sacrificat propria viaţă pentru a salva o femeie şi pe fiica acesteia din valurile înalte care ameninţau să le înghită.

Trupul neînsufleţit al lui Adrian a fost descoperit, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe plajă, la numai câţiva metri de locul în care a salvat două vieţi.

Oamenii care se aflau pe plajă au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical a sosit la faţa locului şi au constatat decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga din Mangalia.

Ieri dimineaţă, Adrian Ciureanu, din judeţul Argeş, a sărit în apa mării, fără să se gândească o secundă, în momentul în care o mamă şi fiica ei au strigat după ajutor. Împreună cu un alt bărbat, Adrian a reuşit să le salveze pe cele două, însă nu a mai avut puterea să se salveze singur. Din nefericire, el a murit, iar femeia salvată de el s-a făcut nevăzută în momentul în care s-a văzut în siguranţă pe mal.

Pe pagina de Facebook a tânărului, prieteniii au postat zeci de mesaje de condoleanţe.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ziuaconstanta.ro, 09.08.2017.

Dumnezeu să-l odihnească în pace.


Citiți și: digi24.ro/stiri/actualitate/salvatorul-a-fost-inghitit-de-valuri-victima-salvata-s-a-facut-nevazuta-odata-ajunsa-la-mal


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply