The Black Sea Film Festival 2017 Vama Veche

0
907

farmec.ro
carturesti.ro%20

The Black Sea Film Festival vă invită la a doua a sa ediție, derulată în Vama Veche, în perioada 8 – 10 August 2017, în Amfiteatrul “LA PESCĂRIE” [între orele 21.00 – 02.00, în fiecare seară].

Ce ar putea fi, vreodată, mai relaxant și mai încântător, decât să petreceți o noapte pe plajă… tălpile goale-n nisip, părul umed, pielea sărutată de soare, vântul de vară, prietenii, iubiții și cerul plin de stele? Noi știm. Toate acestea, împreună cu o serie de filme grozave! Vă oferim experiența minunată de a mixa cele mai bune stări de vară cu cinema-ul, cu scopul de a vă face să simțiți. Literalmente.

Conceput pentru a recunoaște contribuțiile creative ale artiștilor de toate vârstele, începători, sau cu un drum lung pavat în spatele lor, The Black Sea Film Festival este un eveniment anual care premiază talentul, inspirația și motivația, în cinematografie.

Animație, Documentar de scurt metraj, Experimental, Fashion, Film de Ficțiune de scurt și lung metraj, Drepturile omului, Videoclip, Student, Trailer -, acestea sunt categoriile ediției 2017 a festivalului.

3 nopți lungi cu proiecții, prezentând o varietate de filme de scurt și lung metraj inovatoare, provenind din întreaga lume: Australia, Austria, Bahrain, Belgia, Canada, Republica Cehă, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Namibia, Olanda, România, Rusia, Sierra Leone, Spania, Statele Unite ale Americii, Turcia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Programul complet al festivalului, prezentările filmelor selecționate și informații despre membrii juriului, sunt disponibile pe site-ul festivalului [http://blackseafilm.ro/].

The Black Sea Film Festival 2017 va avea loc în Amfiteatrul “LA PESCĂRIE”, deasupra plajei Vama Veche, un loc carismatic, deja renumit pentru spiritul său tânăr, vibrant și artistic. Minunate nopți de film, pe malul mării, vă așteaptă să vă bucurați de briza de vară și să urmăriți filme bune, sub milioane de stele și galaxii!

E vorba despre a simți. Este vorba despre cineFEELS!

The Black Sea Film Festival este un eveniment anual inițiat și organizat de regizorul de film Radu Munteanu, alături de Flama Booking.

Filmele sunt subtitrate în limba engleză.

Bilet: 5 lei.

Informații: https://www.facebook.com/event s/664192447112564/ & www.blackseafilm.ro

Toate cele bune!

ECHIPA The ​Black Sea Film Festival.


 


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply