Scriitoarea Dora Alina Romanescu, invitată la Festivalul Internațional al Cărții „Axis Libri” de la Galați

0
1120

În perioada 14-18 iunie 2017, Biblioteca Județeană „V.A.Urechia” din Galați, sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Județean, Consiliului Local și Primăriei Municipiului Galați, a organizat a IX-a ediție a Festivalului Internațional al Cărții „Axis Libri”, adresat iubitorilor de carte și lectură, atât cititori, cât și creatori, editori și difuzori.

Acest important eveniment și-a propus să stimuleze interesul pentru lectură, să cultive satisfacția dialogului viu între producătorii și consumatorii produselor culturale specifice, bucuria întâlnirii cu cei mai cunoscuți scriitori prin organizarea unor dezbateri deschise, pe teme de interes cultural, care să aducă în atenție cele mai recente apariții editoriale. Programul Târgului va oferi participanților ateliere de creație și concursuri cu premii pentru copii și tineret, lansări de carte, spectacole, recitaluri de poezie, muzică, tombolă și alte surprize.

Scriitoarea Dora Alina Romanescu a fost invitată din nou la acest important eveniment și s-a bucurat de atenția și prețuirea organizatorilor. Activitatea literară și culturală a prozatoarei din Mangalia a fost prezentată detaliat de către doamna Dorina Bălan care activează în cadrul Bibliotecii „V.A. Urechia”, iar romanul „Jocul destinului”  a Dorei Alina Romanescu a fost comentat în fața publicului gălățean de către scriitorul, criticului A.G. Secară, membru U.S.R. și doamna Cezarina Adamescu, scriitor, critic, membru U.S.R.

Prozatoarei Dora Alina Romanescu i s-a acordat Diplomă de excelență, pentru lansarea volumului „Jocul destinului” în cadrul Festivalului Internațional „Axis Libri”, ediția a IX-a și Diplomă de excelență de la Editura Olimpias pentru întreaga activitate literară și culturală. În trei ani consecutivi, directorul Editurii Olimpias, doamna Sava Olimpia a promovat-o cu interes și admirație pe  scriitoarea din Mangalia în fața cititorilor și a iubitorilor de cultură din orașul de la Dunăre.


Mangalia News, Duminică, 18 iunie 2017.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply