EDITORIAL LA ANIVERSARE:
CINCI ANI CU MANGALIA NEWS!

0
2028

farmec.ro
carturesti.ro%20

Ziarul online Mangalia News împlinește astăzi cinci ani. Am scris, în urmă cu un an, cât de mult și cât de frumos a crescut Mangalia News, până la patru ani. Dar, cum era și firesc, ziarul nu s-a oprit din creștere, astfel că acum, la cinci ani de viață, a rămas pe primul loc între publicațiile din sudul Dobrogei (unde urcase încă din anul 2015) și este situat pe locuri fruntașe, onorante, între publicațiile constănțene, conform analizelor oficiale de trafic pe internet.

Și în anul 2016, ziarul Mangalia News a publicat cu promptitudine tot ceea ce s-a întâmplat mai important în Mangalia și în județul Constanța: activitățile administrațiilor publice locale și județene, ale instituțiilor din Mangalia și din județul Constanța, ale profesioniștilor în diverse domenii de activitate, din Mangalia și din județ. Mai mult, Redacția a continuat să informeze cititorii ziarului și cu tot ceea ce s-a întâmplat mai important în România și în lume din domenii cum ar fi: politică, învățământ, cultură, turism, sănătate, muzică, sport și așa mai departe.

Diversitatea materialelor publicate a atras toate categoriile sociale și toate generațiile, de la tineri până la pensionari. Ziarul Mangalia News a continuat să promoveze creațiile literar-artistice ale oamenilor de cultură din localitate, dar și cele mai frumoase fotografii ale orașului Mangalia și ale țărmului sud-dobrogean. Alegerile locale și cele parlamentare, din anul 2016, au mărit atenția cititorilor ziarului Mangalia News, care a prezentat toate etapele desfășurării sufragiilor.

Succesul ziarului Mangalia News se datorează și faptului că a păstrat echidistanța față de formațiunile politice existente pe scena politică și față de deciziile administrațiilor locale, versus diversitatea opiniilor cetățenilor. Cu multă perseverență și cu profesionalism, ziarul Mangalia News a reușit să crească respectul cititorilor interesați de spațiul sud-dobrogean românesc. Sunt cetățeni care au transmis Redacției că în ziarul Mangalia News găsesc absolut tot ce-i interesează despre Mangalia și județul Constanța, dar și noutățile mai importante din întreaga lume.

În Editorialul publicat de ziarul online Mangalia News, în data de 31 decembrie 2016, toți cei interesați au putut vedea creșterea treptată a numărului de accesări, dar și recordul de vizibilitate al ziarului care a ajuns, așa cum am menționat deja, pe primul loc între site-urile locale și pe locurile 3-4 între publicațiile online de știri ale județului Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

LA MULȚI ANI, MANGALIA NEWS!

Sorin Marcel COLESNIUC.


ANIVERSARE 5 ani Mangalia News – MESAJE DE FELICITARE

DRAGĂ MANGALIA NEWS,

LA MULȚI ANI, la împlinirea a 5 ani de la înființare!

Faci parte din viața noastră și reușești să ne apropii între noi. Altfel nu am ști unii de alții. Prin articolele scrise totdeauna cu gândul la cititori, suntem părtași la viața Mangaliei, trăim sentimentul de apartenență. Fie că ne prezinți aspecte frumoase din viața orașului, care devin amintiri plăcute; fie că sunt neajunsuri, care devin povețe pentru viitor, să nu le repetăm.

Îți doresc pe viitor aceeași perseverență și imparțialitate! Te aștept în fiecare dimineață, să ne bem cafeaua împreună, precum și în fiecare seară, pentru rezumatul zilei.

LA MULTE ARTICOLE, ZIARULE DRAG! (O.M.), 23.02.2017.


La Multi Ani, Mangalia News! La Multi Ani oamenilor frumosi din spatele stirilor pe care le citim mereu proaspete, la curent cu tot ceea ce se intampla in teritoriu si atat de bine structurate! In Mangalia cred ca sunteti pe primul loc, va doresc multi ani implinititi pe acelasi podium de elita! Cu drag, va transmite acest mesaj un fan Mangalia News! La Multi Ani! (R.L.).


Aurelia LăpuşanLa mulți ani, cu audiență! Felicitări pentru tot ceea ce faceți! Forță și inspirație!

Mangalia News: Mulțumim din toată inima, draga noastră Muză inspiratoare, distinsă Doamnă a publicisticii dobrogene! Vă îmbrățișăm si vă iubim!


Claboo Media multumeste ziarului online Mangalia News pentru fructuoasa colaborare de pana acum si sperăm sa fie la fel de profesionisti si implicati si in continuare.


ANIVERSARE! De 5 ani este mereu in actualitate si adanc ancorat in realitate! Acum, la ceas aniversar, doresc colectivului redactional multa sanatate, inspiratie si determinare! Sincere felicitari! Urez cotidianului online local MANGALIA NEWS aparitie îndelungata si cititori cat mai multi! 

LA MULTI ANI, MANGALIA NEWS!

Marin TANASE, corespondent voluntar.

N.r: Multumim tare frumos pentru gandurile bune, dragă domnule Marin Tănase, dar si pentru Faptele dumneavoastră exemplare, demne de urmat de cei care sunt doar locuitori ai Mangaliei! Dumneavoastră nu numai locuiți în oraș, ci vă implicați în Viața Cetății, cu aceeași speranță ca și a noastră, aceea de a dezmorți Opinia publică în spiritul Civismului real!

La Multi Ani, mereu împreună!


La mulţi ani, MANGALIA NEWS!

Vă mulţumim pentru că aţi fost alături de noi încă de la începutul activităţii noastre şi aţi publicat cu promptitudine informaţii despre activităţile şi evenimentele desfăşurate, contribuind astfel la promovarea sportului în rândul tinerilor şi nu numai.

Se întâmplă lucruri frumoase în oraşul Mangalia, evenimente care doar cu sprijinul partenerilor media pot fi cunoscute de toate categoriile de cetăţeni. 

Vă suntem recunoscători pentru faptul că aţi publicat permanent articole despre participarea echipelor clubului nostru în competiţiile naţionale de juniori şi în special în Campionatul de Baby şi Minibaschet, organizat în ultimii doi ani de Federaţia Română de Baschet la Mangalia, evenimentul atrăgând astfel atenţia părinţilor şi copiilor care au venit într-un număr foarte mare pentru a susţine echipele participante şi pentru a se bucura de momentele speciale oferite de acest sport de echipă minunat.

Vă dorim mult succes în continuare şi vă asigurăm de deosebită apreciere pe care o avem pentru activitatea dumneavoastră !

Preşedinte Asociaţia Clubul Sportiv MC BALL, Lepadatu Mugurel.


Leonard Tanase: La multi ani, mangalianews.ro !
Mulțumim pentru timpul, munca si dăruirea acordate Mangaliei.


“Cotidianul online Mangalia News împlinește astăzi 5 ani de când ati postat primul vostru articol. Am descoperit acest site acum 1 an de zile și de atunci nu am incetat să mă las informată de articolele voastre bine construite si de ultima oră. Când se pun pasiune si sentimente în tot ceea ce faci, succesul este iminent! Este evident că echipa voastră este formată din persoane nu numai profesioniste dar și cu inima mare, care țin la comunicarea sufletului orașului Mangalia si al întregului litoral românesc.

Am avut onoarea de a copilări în acest oraș minunat, cu Marea Neagră care îmi decorează toate amintirile momentelor speciale petrecute pe aceste meleaguri. Sunt 14 ani de când trăiesc în Italia (Calabria) tot lângă mare, de data asta Marea Ionică, pe ale cărei plaje îmi petrec verile împreună cu familia mea. Dar, oricât de departe ai fi si oriunde te-ai afla, locul de origine va avea mereu un loc special in inima ta si oricând te întorci cu drag la el.

Cum turismul este marea mea pasiune, am reușit să obțin în 2013 o licență de trei ani la Universitatea Unical din Cosenza. Nu m-am oprit acolo, iar astăzi sunt la un pas de a doua licență pe specializare în valorificarea sistemelor turistice culturale. Interesul meu este promovarea teritorială si trebuie să recunosc că ideea de a promova frumusețile litoralului românesc pe piața Italiei mă atrage foarte mult și sper sa se îndeplinească cât mai curând. Această idee a fost materializată din discuțiile mele cu redacția ziarului Mangalia News.

Cu acest prilej festiv pentru Mangalia News, fac apel la toți operatorii turistici, asociații, instituții publice și private, nu numai din Mangalia, dar de pe întreg litoralul, care au interes să colaboreze la acest proiect de promovare România-Italia! Vă mulțumesc.

Închei acest mesaj cu urările mele de bine, continuitate si multe succese cotidianului Mangalia News. La multi ani!

Cu drag, Ana. (Ana-Maria Stan, Italia).


Ovidiu Tomitanul: Nevoia de informatie incepe sa devina pentru om la fel de necesara ca apa, hrana, somnul. Cea mai mare lipsa a regimului de dupa al doilea razboi mondial si pana in 1989 a fost privarea de informatie.
In lipsa ei oamenii inventau propriile informatii. Toata lumea stie de laserele cu care armata romana a topit tancurile rusesti in 1968 si au salvat Romania de la soarta Cehoslovaciei.
Nu prea e roman din acea perioada care sa nu fi petrecut cateva ore cu mana pe butonul scalei aparatului de radio cu lampi, sau mai apoi cu tranzistori si urechea in difuzor pentru a prinde cat de cat inteligibil Europa libera si Vocea Americii.
Cei nascuti si formati ca adulti in vechiul regim sufera inca de acest handicap al privarii de informatii si chiar si astazi au tendinta de a modifica informatiile primite, asa cum faceau inainte, cand lipsa lor ii obliga sa le inventeze.

Mangalia este un oras micut si unul din cele mai frumoase orase ale Romaniei, din pacate pangarit si jefuit de „niste rai si niste fameni”, de mai bine de 15 ani. Acest lucru a fost posibil si datorita lipsei de informatie. Prin 2007/2008 au inceput sa apara in mediul online primele bloguri in Mangalia, printre care unul cu tenta politica dar mai ales sociala, a lui Lucian Visa, portdrapelul stirilor cetatii. Mai erau si sunt inca niste publicatii online ale unor partide, niste bloguri personale sau pagini online ale unor institutii sau firme. As aminti aici, fara sa se supere cei pe care nu-i pomenesc, superbul blog, parasit acum, sireneanee-mangalia si cel al al lui Bogdan Turtoi. De atunci vor fi aparut multe altele si, probabil ca pe multe nici nu le stiu.

De cinci ani a aparut Mangalia News, un potpuriu de informatii online care se straduie sa acopere cam toata cererea si care o face destul de profesionist, iar statisticile demonstreza, prin audienta, ca o fac bine.

Acelasi lucru constata cei care acceseaza pagina ziarului ori pe cea de Facebook.

Atat timp cat veti continua sa sa ne bombardati permanent cu informatii din cotidianul Callatian si cel al Dobrogei noastre superbe, eventual cu mai multe incursiuni informatice spre Balcicul vechiului Cadrilater, veti fi la fel de iubiti, stimati si cititi.

Continuati sa respectati regula de aur a relatarii adevarului, asa cum se vede el prin ochiul ziaristului, nu-s rele nici opiniile personale, daca le expuneti, nu le impuneti.

Mi-as dori ca si prin aceasta simbioza dintre cetateni si Mangalia News sa contribuim la trezirea la viata a Cetatii si la redarea stralucirii ei trecute, sa ne straduim impreuna ca, din cititori sa devenim, prin intermediul Mangaliei News, surse de informatii.

LA MULTI ANI si la cat mai multe stiri ! Informatia inseamna putere!


Dana Ps: Va felicit pentru ceea ce faceti si va asigur ca e important sa va avem! Sa fie asa, multi, multi ani!


Redacția Mangalia News mulțumește tuturor cititorilor care și-au exprimat opiniile despre cotidianul nostru și celor care ne-au transmis cu acest prilej festiv urări atât de frumoase. 

Promitem să păstrăm aceeași linie de conduită editorială neutră, să oglindim în postările noastre preocupările cetățenilor din Mangalia și din sudul litoralului, să fim un liant firesc și necesar între cetățeni și autoritățile locale, pentru ca Cetatea să prospere!

Ca de fiecare dată, vă invităm să ne scrieți pe adresa de contact a redacției: [email protected]sau pe paginile de socializare:

Facebook: Mangalia News PunctRo și @Mangalia_News, pe Twitter.

ȚINEM CÂT MAI APROAPE!


Mangalia News, 23 februarie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply