SE INCHID SCOLILE DIN CAUZA VREMII? DECIZIA ESTE LA MINISTERUL EDUCATIEI

0
1232

Iarna s-a instalat brusc si foarte hotarat in toata tara, cu cod rosu de ninsoare si viscol in 6 judete, urmat de un ger ce va aduce valori chiar si de -24 de grade Celsius. Toate acestea se intampla cu doar doua zile inainte de reinceperea scolii, pe 9 ianuarie. Ce se va intampla luni, se vor deschide scolile? Decizia este la Ministerul Educatiei.

iarnazapadaviscolcopiieleviscoala
Prognoza meteo vorbeste despre cod rosu de ninsoare si viscol urmat de o perioada de ger cu temperaturi foarte reduse, intre -17 si -24 de grade Celsius. O serie de drumuri sunt blocate, iar comandamentele de iarna au fost convocate in aproape toata tara pentru a lua masurile necesare.
Vremea va continua sa se inrautateasca, urmand sa avem un weekend cu ninsori in toata tara si ger cu temperaturi foarte scazute in zilele de luni si marti, cel putin.
Ce se intampla in aceste conditii cu reluarea scolii programata luni, 9 ianuarie? In mod normal, Ministerul Educatiei este cel care anunta daca se vor relua sau nu cursurile, in functie de situatia din tara. Decizia va avea la baza starea drumurilor, alaturi de conditiile meteo.
Continuarea, AICI. Vineri, 06.01.2017.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply