Ședinţă extraordinară a Comandamentului Local pentru Situaţii de Urgenţă din Mangalia

0
725

Comandamentul Local pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul municipiului Mangalia s-a întrunit în şedinţă extraordinară, joi seara, pentru a stabili măsurile ce se impun a fi aplicate ca urmare a condiţiilor meteorolgice nefavorabile.

În cadrul discuţiilor, reprezentanţii Comandamentului au afirmat că toate instituţiile de la nivel local, având competenţă în cadrul Comandamentului sunt pregătite să intervină în situaţii de urgență. În acest sens, firma care asigură deszăpezirea atât în oraş, cât şi în staţiuni va interveni, începând de mâine dimineaţă, ora 4.00, cu şase buldoexcavatoare, 6 lame, 3 împrăştietoare de material antiderapant pentru trotuare.

De asemenea, trotuarele secundare vor fi descongestionate cu ajutorul angajaţilor firmei de deszăpezire, iar pe cele principale se va interveni cu utilaje pentru trotuare: o sărăriţă, freză automată şi un buldoexcavator pentru trotuare, sare pură şi material antiderapent specific.

deszapezire-mangalia1

Pe toate străzile din oraş va fi împrăştiat material antiderapant, iar un utilaj va asigura circulaţia în bune condiţii în zonele I.A.S., Fruviileg, Zootehnie. Urgenţele vor fi asigurate cu ajutorul lamelor, care vor acţiona inclusiv pe străzile înguste şi arterele principale din oraş, inclusiv cele care conduc către Spitalul Municipal.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Reprezentanţii unităţii medicale, prezenţi la dezbateri au precizat că instituţia este dotată cu necesarul de medicamente şi dispune de aparatura necesară pentru a asigura urgenţele.

De asemenea, pacienţii dializaţi vor fi sub supraveghere medicală permanentă. Poliţia Locală şi Naţională va sprijini activitatea firmei de deszăpezire pentru fluidizarea traficului rutier. La nivel local, autorităţile vor constitui centre de permanenţă, astfel încât orice problemă să fie rezolvată în timp util.

Primăria municipiului Mangalia, mai informează cetăţenii că pot lua legătura cu reprezentanţi ai instituţiilor care asigură centre de permanenţă pentru a face orice sesizare în legătură cu problemele cauzate de vremea nefavorabilă, la următoarele numere de telefon:

– S.C. Polaris M Holding: 0734.010.233, persoană de contact Constantin Grigoraş şi la nr. de telefon 0731.790.880, persoană de contact Arif Mariana;

– SPAS Mangalia: 0744.360.668, persoană de contact Claudiu Stamate;

– Poliţia Locală: 0756.201.404, ofiţer serviciu Dispecerat;

– Primăria Mangalia: 0722.222.526 şi 0756.201.243, persoană de contact Claudiu Năstase.


Mangalia News, 5 ianuarie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply