Compania Polaris M Holding este pregătită pentru intervenții în caz de viscol puternic la Mangalia

0
862

Domnul Florin Jianu, director Punct Lucru Mangalia al S C Polaris M. Holding S.R.L. ne-a transmis următoarele:

Maine dimineata (vineri, n.r.) in jurul orelor 04:00-05:00, in functie de conditiile meteo, suntem pregatiti sa intervenim cu urmatoarele utilaje:

PENTRU CAROSABIL: – 3 Autoimprastietoare (sararite) care vor imprastia material antiderapant (amestec nisip cu sare, daca nu ninge abundent sau sa viscoleasca), au si lame pentru deszapezire; – 3 autogunoiere cu lame pentru deszapezire; – 5 buldoexcavatoare (1 cu lama si 4 cu cupe); – 1 telelift Merlo cu brat telescopic si cupa.

PENTRU TROTUARE – 1 autoimprastietoare mica (sararita cu lama pentru curatarea zapezii) ce imprastie sare pura; – 1 bobcat cu lama pentru curatarea zapezii; – 1 mini-freza semiautomata pentru degajarea zapezii de pe trotuare; – forta de munca umana 60 de oameni.

Nota: interventia cu material antiderapant si/sau lame pentru deszapezire se face in functie de conditiile meteo existente pe parcursul zilei.

Daca este viscol puternic ce face ca materialul antiderapant sa nu faca priza pe carosabil si vizibilitatea scade mult, interventia se amana pana ce vremea permite sa actionam in conditii de siguranta.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Totodata, recomandam cetatenilor municipiului Mangalia sa evite pe cat de mult posibil deplasarile in urmatoarele 24-48 de ore cu mijloace auto personale, avand in vedere conditiile meteo extreme.


Mangalia News, Joi, 5 ianuarie 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply