România are un Minister al Turismului!

0
878

corina_martin

Avem Guvern! Si prima mea bucurie este ca se intampla, in sfarsit, ceea ce am solicitat cu insistenta, ani la rand, desi asta nu a fost niciodata pe placul celor care au condus, in ultima vreme mai ales, Autoritatea Nationala pentru Turism, ceea ce mi-a atras mereu antipatii si critici. Si totusi, am continuat sa declar cu fermitate ca Romania are nevoie de un Minister al Turismului.
Am declarat-o si presedintelui Liviu Dragnea, in evenimentul de lansare publica a platformei program a PSD. I-am solicitat, in cuvantul meu, sa declare public ca, pentru noul guvern, Turismul va deveni o PRIORITATE. Si ca va avea un Minister distinct. Consideram ca dam astfel un semnal al importantei pe care Romania s-a hotarat sa o aloce dezvoltarii si promovarii turismului national. Un semnal ca avem o strategie (nu o avem acum, dar va trebui sa construim una, prin vocea industriei si asumata politic) si ca o urmam cu continuitate si seriozitate.
Deci, AVEM MINISTER AL TURISMULUI ! In al doilea rand, ministrul propus este un constantean. Presa mi-a solicitat deja sa fac comentarii pe tema numelui propus (daca are sau nu legatura cu turismul) si o voi face maine. Nu m-ati auzit niciodata vorbind impotriva unui constantean numit intr-o pozitie guvernamentala legata de turism. Chiar si atunci cand am fost lovita chiar de acolo… nu m-ati auzit aruncand cu pietre in vreun nume de constantean. Sunt mandra de originea mea si respect cu demnitate numele orasului meu si pe cei care il slujesc.
Sunt Presedintele Federatiei de PROMOVARE Turistica din Romania si, deci, construiesc ceea ce stiu cel mai bine sa fac. Promovare. As dezonora increderea membrilor nostri si pe cea a colegilor mei daca as lovi si critica inainte de a pune umarul sa construiesc. Promovarea inseamna constructie si echipa. Incredere si bun spirit.
Acord incredere omului Mircea Titus Dobre si voi sprijini ceea ce va demara si construi Ministrul Turismului din Romania, alaturi de care trebuie sa fie colegii din industrie si mai ales Presedintele Federatiei de Promovare Turistica din Romania, oricare ar fi acela. Eu imi asum aceasta misiune, de a face echipa. Avem mult de construit, este atat de mult de munca! Si nu avem timp de critici si opozitie.
In al treilea rand, salut numirea lui Florin Jianu ca Ministru al IMM si imi amintesc cu drag si respect ca ne-a fost un foarte bun Ministru si pentru Turism, desi nici el nu provenea din industrie, ca si dl Dobre. Cu toate acestea, eu i-am acordat credit din primele minute ale intalnirii noastre, pentru ca i-am intuit atitudinea si personalitatea de intreprinzator si om de dialog si echipa si, pentru mult timp, am fost mai singura din industrie care i-a stat, cu credinta, alaturi. Ma bucur ca, in final, i-a convins pe toti ca le merita respectul si increderea. Rezultatele au dovedit.
In al patrulea si nu in ultimul rand, ma bucura mult numirea doamnei Sevil Shhaideh ca Ministru al Dezvoltarii Regionale (un Minister cu care noi, Asociatiile pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, membre FAPT, vom lucra direct) si Vicepremier. Mi-am declarat public sustinerea si aprecierea pentru doamna Shaidehh, de al carei profesionalism si capacitate de munca si dedicatie am avut ocazia sa ma conving personal, in cei cativa ani in care am lucrat impreuna la proiecte comune ale CJ Constanta si Asociatia Litoral-Delta Dunarii.
E inceput de an si este un inceput de drum pentru Romania. Orice inceput are energii noi si un start care poate sa aduca mai mult si mai bine – daca exista viziune si strategie.
Ca bun roman si ca profesionist implicat activ in turism, am nevoie sa cred intr-un bun inceput si, pentru asta, si eu trebuie sa imi aduc suportul si contributia. Romania are nevoie de incredere si constructie. Reconstructie.
Succes in misiunea asumata, noului Guvern al Romaniei!

Corina Martin Official, 03.01.2017.


Follow us: Mangalia_News PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:

piese-auto-mangalia.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/




Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


vola.ro%20


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply