Constănteanca SEVIL SHHAIDEH, propunerea PSD pentru functia de PRIM MINISTRU al României!

0
758

farmec.ro
carturesti.ro%20

sevil_shhaidehConstănteanca SEVIL SHHAIDEH este propunerea de PRIM MINISTRU al României, făcută de PSD!

Președintele PSD, Liviu Dragnea a adus la cunostința presei și a țării propunerea PSD pentru functia de Prim Minstru al României – constănțeanca SEVIL SHHAIDEH, fost secretar de stat, apoi ministru la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în guvernul Ponta.

Sevil Shhaideh provine dintr-o familie de tătari și avea numele de fată Geambec. Mama ei este nepoata istoricului Kemal Karpat, care a fost multă vreme consultant pentru problemele Orientului la Washington. Actualul ei soț este sirianul Akram Shhaideh, născut la Damasc, unde a abandonat o carieră funcționărească, doar pentru a începe o alta în România. (D.P.)

Pe numele de fată Geambec, Sevil Shhaideh s-a născut la 4 decembrie 1964 la Constanţa, într-o familie de tătari. Muezel (mama) şi Saedin (tatăl) au lucrat impreuna in lumea teatrului. Mama lui Sevil este nepoata istoricului Kemal Karpat, consultantul pe probleme de Orient a administraţiei de la Washington. Actualul soţ, Akram Shhaideh, este născut în Damasc. A dobandit cetatenia romana si s-au casatorit in 2011 la Constanta. (S.V.).


Miercuri, 21 decembrie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply