Pentru salariaţii din sectorul public și pentru elevi, vineri, 2 DECEMBRIE, ZI LIBERĂ!

0
762

Guvernul a adoptat, în şedinţă de astazi, o Hotărâre prin care ziua de vineri, 2 decembrie va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public. Bugetarii vor trebui să recupereze ziua liberă de vineri, 2 decembrie, transmite România TV. (cugetliber.ro)


Mini vacanta anuntata saptamana viitoare pentru elevi s-a prelungit: Guvernul a decretat ziua de 2 decembrie 2016 ca zi libera.

Totusi, ziua de 2 decembrie ar urma sa fie recuperata in data de 17 decembrie, ori prin prelungirea programului zilnic.

Decizia de acordare a zilei libere pe 2 decembrie (vineri), a fost luata de Guvern in sedinta de miercuri, pentru a lega zilele libere de 30 noiembrie – 1 Decembrie (miercuri si joi) de weekend.

Atentie! Ziua libera a fost decretata doar pentru sectorul bugetar.

“Pentru salariatii din sectorul public, ziua de 2 decembrie 2016 se stabileste ca zi libera. Pentru ziua stabilita ca zi libera, institutiile publice isi vor desfasura activitatea in regim de program normal in ziua de 17 decembrie 2016 sau vor prelungi corespunzator timpul de lucru, pana la data de 16 decembrie 2016, potrivit planificarilor stabilite”, se arata in hotararea guvernului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Noua zi libera nu este valabila pentru locurile de munca in care activitatea nu poate fi intrerupta datorita caracterului procesului de productie sau specificului activitatii.

Urmatoarele zile libere pentru elevii din invatamantul preuniversitar sunt cele din timpul vacantei de iarna 2016, care se desfasoara in intervalul sambata, 24 decembrie 2016 – duminica, 8 ianuarie 2017.

(sursa: portalinvatamant.ro). 23.11.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply