Luptătorii constănţeni şi-au pus adversarii cu umerii pe saltea, la Cupa României

0
759
lupte-lupatoriiconstanteni

Sala de lupte „Gheorghe Berceanu“ din incinta Liceului cu Program Sportiv „Mircea Eliade“ din Bucureşti, a găzduit, în week-end, Cupa României la lupte libere, greco-romane şi feminine.

Luptătorii constănţeni s-au aflat într-o formă de zile mari în Capitală, cei mai mulţi dintre aceştia reuşind să se întoarcă medaliaţi. Printre remarcaţii întrecerilor,

s-au numărat Florin Ghiorghe (cat. 74 kg) şi Cristina Pintilie (cat. 51 kg), pregătiţi de antrenorii Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin la LPS „Nicolae Rotaru”, care au reuşit să câştige aurul într-o manieră categorică, spulberându-şi adversarii fără să cedeze vreun punct. Şi colegul lor de club Andrei Nicolaescu (cat. 120 kg) a prins podiumul – locul trei.

Evoluţie încântătoare şi pentru luptătorii pregătiţi de Grigore Gheorghe la CS Farul Constanţa. Florin Tiţa (cat. 55 kg) şi Răzvan Arnăut (cat. 60 kg) au terminat concursul pe prima poziţie, iar Nicolae Boantă s-a clasat pe locul trei la categoria 74 kg. O altă medalie de aur a fost obţinută de Marius Marin (antrenori, Aurelian Marin şi Gigi Ciupercă), de la CS Aurora 23 August, care nu a avut nicio problemă în a-şi învinge toţi adversarii întâlniţi pe traseu.

De la CS Mangalia, George Pîrvu (cat. 55 kg; antrenor, Marian Oancea) şi Ana Maria Bunduc (cat. 51 kg; antrenor, Dorian Trucmel) au obţinut bronzul. Medalia cucerită de Ana Maria Bunduc este cu atât mai valoroasă, în condiţiile în care a fost obţinută după un an de pauză, provocată de o accidentare gravă suferită de tânăra sportivă.

Continuarea, in cugetliber.ro, 08.11.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: MangaliaNews PunctRo, to Facebook and @MangaliaNews, on Twitter





Piese auto și accesorii pentru toate tipurile de autoturisme, în Mangalia, lângă Casa Tineretului:
piese-auto-mangalia.ro





Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro


astratex.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply