Ce trebuie să facă persoanele vârstnice din Mangalia pentru a li se acorda diplome de onoare şi ajutoare financiare?

0
857
varstniciimangaliei
Autorităţile locale oferă persoanelor vârstnice din localitate diplome de onoare, buchete de flori şi un ajutor financiar. Potrivit deciziilor consilierilor locali, cetăţenii care au ajuns la o vârstă onorabilă sunt recompensați, lunar, de către municipalitate.
Știați însă că persoanele vârstnice din Mangalia trebuie să facă cereri la Primărie, pentru a li se acorda aceste recompense??
Dar ce fac oamenii în vârstă care nu cunosc această prevedere absurdă dintr-o Hotărâre de Consiliu Local? Ei nu primesc nimic, nici măcar o diplomă…
Serviciul de evidență a persoanelor din cadrul Primăriei ce face? De ce nu trimite din timp adrese și invitații persoanelor care împlinesc anumite vârste, în conformitate cu HCL nr. 179/16.10.2015? Că doar de-aia se numește Serviciu de Evidență a persoanelor din municipiul Mangalia! 
Potrivit Hotărârii Consiliului Local  nr. 179/16.10.2015, septuagenarii şi cei care au împlinit 75 de ani primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum şi nonagenarii, dar şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie – câte 400 de lei.
Credem că nu ar fi un mare efort ca cineva dintre consilierii locali actuali sau primarul municipiului să vină cu un amendament prin care să se corecteze HCL-ul de mai sus în sensul celor arătate aici.
De pe internet am aflat datele de contact ale Serviciului de Evidență a Populatiei Mangalia, pentru informarea cititorilor:
S.P.C.L.E.P. MANGALIA – Șoseaua Constanței, nr. 90.
Adresă WEB:      www.mangalia.ro Adresă e-mail:   [email protected]
Telefon:               0241-757 745 – S.P.C.L.E.P. / 0241-751 030 – Stare Civilă
Fax:                        0241-755 606.

Mangalia News, 07.11.2016.






Locuri de munca in Mangalia:
Jobs by neuvoo.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

astratex.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply