GALERIE FOTO / ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI. 3 morti, 20 răniti. S-A ACTIVAT CODUL ROSU

0
679

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20

accident-grav-zeci-de-masini-autostrada-soarelui

Accident GRAV cu zeci de mașini pe Autostrada Soarelui, A2, din cauza ceții dese. 3 oameni și-au pierdut viața, iar alți 20 sunt răniți, unii în stare gravă. Nu mai sunt încarcerați în mașini la acest moment. Traficul este BLOCAT la această oră.

Accidentul în lanț a avut loc în apropierea localității Lehliu. Cel puțin 4 oameni și-au pierdut viața, iar alți 20 sunt răniți, unii în stare gravă. 9 persoane au fost încarcerate în mașini, transmite Realitatea TV.

Au fost chemați la fața locului pompierii din Călărași și cei din București. Inclusiv un microbuz a fost implicat în carambol, potrivit declarațiilor unui martor pentru Realitatea TV.

O mașină a sărit pe contrasens din cauza impactului.

Intervin la această oră cel puțin 4 autoutilitare de descarcerare, una din Călărași și trei din București.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Accidentul s-a petrecut la km 67 pe sensul de deplasare spre Constanța, au declarat oficialii Infotrafic din Poliția Română.

“E posibil ca numărul decedaților să crească. Mai avem 20 de victime, o parte dintre ele încarcerate. Sunt mobilizate mai multe echipaje de la Călărași, de la București. Nu vom putea trimite echipaj aerian la fața locului. Este declanșat deja CODUL ROȘU de intervenție. Considerăm că echipajele la fața locului sunt suficiente”, a declarat pentru Realitatea TV Raed Arafat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (08:55), pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Le recomandăm conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Totodată, recomandăm celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

Mai mult, în CugetLiber.ro, sâmbătă, 5 noiembrie 2016.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply