OMUL ANULUI 2015 ÎN FORŢELE NAVALE. Emilia DABU și Alexandru GHINEA, printre cei nominalizati

3
798

omul-anului-2015-fortele-navale-romane (Small)

Concursul „Omul anului 2015 în Forţele Navale” a ajuns la final, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc sâmbătă, 7 mai, la Sala de festivităţi a Forţelor Navale din Constanţa.

Realizările personalului din Forţele Navale, în anul de instrucţie 2015, sunt dedicate memoriei eroilor români care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial, la împlinirea unui veac de la intrarea României în această conflagraţie.

Peste 140 de concurenţi s-au înscris în competiţie, iar juriul acestei ediţii a desemnat următorii finalişti:

  • la Secţiunea „Ofiţerul Anului 2015”: locotenent-colonelul Bogdan CĂPRARU, căpitanul ing. Ionuţ CLAPON, căpitan-comandorul Marius ICHIM, comandorul Florin NICOLAE şi locotenentul Sergiu-Valentin SĂRMĂŞAN;
  • la Secţiunea „Maistrul militar al Anului 2015”: maistrul militar clasa I Ionuţ COMUNĂ, maistrul militar clasa I Florin DATCU, maistrul militar clasa a II-a Cătălin-Ionuţ GÎZEA, maistrul militar clasa a III-a Vasilica GÎZEA, maistrul militar principal Florin-Ionel GRIDEANU şi maistrul militar principal Iulian MIHAILOV;
  • la Secţiunea „Soldatul profesionist al Anului 2015”: caporalii clasa a III-a Adrian-Viorel BUFTEANU, Marius GROSU, Ionel MICU, Constantin SÎRBU şi Nicolae VIDRIGHIN;
  • la Secţiunea „Salariatul civil al Anului 2015”: ing. Emil-Iordache AVRAM, prof. Elena CUCONU, Veronica DIMA, psih. Maricica PLĂIAN şi Nicoleta STOIAN.

Pentru recompensarea acţiunilor realizate de personalități din afara sistemului militar, care au contribuit la promovarea valorilor marinăreşti, la Secţiunea „Alături de Forţele Navale”, juriul a nominalizat următoarele persoane: Bogdan BULBEŞ, producător general Digi24 Constanţa, Emilia DABU, poet, Alexandru GHINEA, pictor, Bogdan-Şerban IANCU, producător TVR1 şi Nicolae MELINESCU, scriitor şi jurnalist.

Evenimentul este produs în colaborare cu Societatea Română de Televiziune şi va fi difuzat, în direct, sâmbătă, 7 mai, în intervalul orar 17.10-18.40, pe canalele TVR1şi TVR HD.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Follow us: @MangaliaNews, on Twitter and MangaliaNews PunctRo, to Facebook







piese-auto-mangalia.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


3 COMENTARII

  1. Ma inrteb si il intreb pe Domnul Iorgus cum mai are curajul sa candideze la primaria Mangaliei!Ce exemplu poate fi si ce respect poate arata cetatenilor orasului un om care are proces penal pe rol. Oare cetatenii care locuiesc in acest oras au uitat asa de repede faptul ca in acea perioada nu s-a facut mai nimic in oras si ne-a lasat si cu datorii.

  2. Nominalizat…. un excroc care a furat impreuna cu sotia lui in anii 2000 o gramada de oameni? Sincer nu stiu ce promovati…!?! Un astfel de individ fara scrupule…si premiat”. Si suntem multi pagubiti. Moralitate superindoielnica.

  3. Nominalizat…. un excroc care a furat impreuna cu sotia lui in anii 2000 o gramada de oameni? Sincer nu stiu ce promovati…!?! Un astfel de individ fara scrupule…si premiat”. Si suntem multi pagubiti. Moralitate superindoielnica. E vorba de excrocul Ghinea Alexandru. Mi-a furat efectiv un apartament, el cu sotia lui apoi au fugit si si-au facut vila cu banii nostri a 11 persoane mai exact.

Leave a Reply