LEONARD TĂNASE, candidatul ALDE la funcţia de primar al Municipiului Mangalia

0
715
alde_mangalia
     Organizatia Locala ALDE Mangalia salută cu satisfacţie decizia conducerii centrale de a desemna pe domnul Leonard Tanase drept candidat la funcţia de primar al Municipiului Mangalia şi exprimă public încrederea în şansele candidatului nostru, al ALDE, de a câştiga competiţia electorală pentru funcţia de primar al Municipiului Mangalia.
     Totodată, Organizatia ALDE Mangalia susţine public necesitatea respectării stricte a legii, atât în campania electorală, cât şi în ziua votului, militând pentru sancţionarea cu maximă severitate a abuzurilor sau a încercării de influenţare a cetatenilor prin mijloace nelegale sau ameninţări. “Suntem convinşi că menţinerea climatului de legalitate,respectându-se cu sfinţenie dreptul la opinie al cetăţeanului, mai ales în perioada alegerilor, este în interesul major al cetăţenilor. Numai alegerile libere, fără constrângeri, pot asigura, cu adevărat, reprezentativitatea mandatelor încredinţate de cetăţeni prin vot”, se arată într-un comunicat transmis de conducerea ALDE.
     Leonard Tanase, in varsta de 47 de ani, este casatorit, are 3 copii, de profesie inginer si a ocupat functia de vicepresedinte PNL si pe cea de consilier local, functie din care a demisionat. In prezent este copresedinte, alaturi de domnul Vasile Olan al organizatiei ALDE Mangalia, organizatie ce numara peste 300 de membri.
      Organizatia Locala ALDE Mangalia, 14.03.2016.

     “Dragi prieteni, m-am hotărât să fac acest pas. Voi candida pentru functia de primar al Mangaliei din partea ALDE. Cei mai multi dintre voi mă cunoasteti bine pentru că nu am dat accept pe facebook decât oamenilor pe care îi cunosc, îi apreciez si le apreciez calitatile și principiile și presupun că, dacă suntem prieteni, e valabilă și reciproca. Stiti asadar ce fel de om sunt si de aceea imi voi permite să vă cer ajutorul în acest proiect.
     Un share, un like, pe viitor, atunci cand voi avea de spus lucruri care trebuie aflate de cat mai multi oameni, imi vor fi de mare ajutor, dat fiind faptul că nu am în spate nici presă nici televiziuni. Am în schimb prieteni si mă bazez pe ei. Vă multumesc”.
     Leonard Tănase.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply