Şedintă de îndată. După circul „de rigoare”, la Mangalia a fost votat bugetul

0
562

farmec.ro
carturesti.ro%20

bugetul-municipiului-Mangalia-2016

REPLICA: Primarul Mangaliei, Cristian Radu, anunţa în cursul zilei de luni că activitatea oraşului este blocată „din cauza consilierilor PSD, care refuză să voteze bugetul pe anul în curs”.

„Acum o săptămână, am convocat o şedinţă a Consiliului Local pentru aprobarea bugetului, iar stimabilii consilieri au formulat o serie de amendamente pe care tot ei le-au şi votat. Ulterior, reprezentanţii Direcţiei Economice a municipalităţii au descoperit că, prin includerea acelor amendamente în proiectul de buget, se creează un dezechilibru între venituri şi cheltuieli. Altfel spus, bugetul votat lunea trecută de consilieri a fost ilegal”, a menţionat edilul Mangaliei.

El a adăugat că a convocat o şedinţă, pentru clarificarea situaţiei, dar aleşii locali au refuzat să se prezinte! În schimb, aceştia i-ar fi transmis primarului amendamentele prin fax, însă legal este să fie votate în şedinţă!

În cursul zilei de ieri, (marti, n.red.) consilierii locali de la PSD au convocat o şedinţă, numai că secretarul municipiului, Petrina Boiţă, le-a transmis că iniţiativa lor nu respectă legea. La scurt timp, primarul a convocat consilierii în şedinţă de îndată. Prin urmare, după contrele “de rigoare”, aleşii Mangaliei s-au reunit pentru a echilibra bugetul oraşului, soluţia fiind tăierea sumei de 470 de mii de lei de la capitolul “Asfaltări – ADPP”, urmând ca suma să fie cuprinsă într-o viitoare rectificare bugetară.

Alexandra ANTON, replicaonline.ro, Miercuri, 24.02.2016.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply