Administratorul public al municipiului Mangalia, despre proiectele cu fonduri europene

0
789
romulus-dumitrana
“Cat de mult trebuie sa-ti urasti orasul si cetatenii lui, pentru a vota impotriva unor proiecte: 
– parc, 
– alee de promenada (simbol al orasului),
– amenajare culturala, istorica si turistica ?…, toate aceste trei proiecte realizandu-se pe banii altora (nu ai comunitatii), din bani Europeni. 
Oare nu se poate numi asta subminarea economiei nationale?
Pentru realizarea, depunerea, obtinerea finantarii si licitarea acestor lucrari s-a muncit enorm, timp de 3 ani, de catre un grup de colegi, in frunte cu Primarul.
Aici nu se mai pune problema ca-mi place sau nu de cineva, culoarea politica, orientarile sexuale, nationalitatea, sexul sau mai stiu eu ce! Pur si simplu este o sfidare, o ignoranta, o jignire si o dusmanie fata de orasul tau, de locuitorii urbei.
Am 4 ani de cand lucrez in Mangalia, am avut ocazia sa vad, sa aud si sa asist la multe situatii ciudate, urate, neplacute, dar sa doresti sa blochezi un oras de 40.000 de locuitori, doar ca sa atingi niste scopuri meschine……
Blocarea orasului inseamna sa nu platesti caldura, utilitatile, furnizorii (mai ales in preajma sarbatorilor), salariile, bonurile la spital, transportul pentru copii si batrani, etc. Pana aici s-a ajuns? Doamne, in ce lume traim?
Aceleasi grupuri care au lasat Mangalia fara caldura acum 4 ani, revin cu jocuri murdare….. Nu le este de ajuns ca au infiintat un ziar care sa-i murdareasca pe cei care nu sunt cu ei, bloguri unde se scriu tot felul de minciuni, jigniri, persoane platite sa intervina cu comentarii numai negative, cu dezinformari si aberatii?
Tot ce este pozitiv trebuie dus in derizoriu, sau transformat in ceva urat.
Se pare ca unii sunt disperati.
Sper (si semnalele asta arata) ca oamenii sa inteleaga, sa analizeze si, in final, sa actioneze in consecinta, sa-si exprime public punctul de vedere, pentru ca altfel se poate crede ca bunul simt, buna intentie au fost invinse.
De obicei, pe pagina mea de facebook promovez FRUMOSUL, PLACUTUL, UTILUL SI OPTIMISMUL, lucruri in care cred cu tarie. De data aceasta m-am hotarat sa protestez impotriva RAULUI, URATULUI, NESIMTIRII SI IPOCRIZIEI.
O seara frumoasa.
Cu respect,
Romulus Dumitrana, 13.12.2015.

MangaliaNews.ro. Preluare de pe fb, cu acceptul autorului.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply