Cursuri de Actorie, la Școala Gimnazială nr.5 “Gala Galaction” din Mangalia

0
990

cursuri-de-actorie

Printr-o Scrisoare de mulțumire pe care o adresează conducerii Școlii „Gala Galaction” din Mangalia, actorul Mircea Tudosă își exprimă gândurile și intențiile legate de cursurile de iniţiere în Arta Actorului, ce vor fi organizate la această școală-fanion a municipiului Mangalia.

“Începând din luna ianuarie a anului 2016, voi ține cursuri de Arta actorului la Școala Gimnazială nr.5 “Gala Galaction” din Mangalia, a cărei conducere, reprezentată de doamna prof. Adriana Popescu, director şi domnul Dorel Toma, președintele Asociației de părinți „Gala Galaction”, mi-a făcut onoarea de a accepta propunerea. Scopul acestor cursuri este inițierea elevilor în Arta Actorului, cu finalizări în cadrul unor serbări și spectacole școlare.

Obiectivele principale ale acestor cursuri sunt: descoperirea, formarea și îndrumarea copiilor în tainele actoriei și găsirea unor modalități complementare pentru dezvoltarea personală, armonioasă, a fiecărui elev în parte, prin mijloacele specifice Artei teatrale: vorbire şi gestică expresivă, dicție, modulare, frazare, tehnica respirației, interpretare artistică etc. Preselecția va avea loc la începutul lunii ianuarie a anului viitor, în cadrul școlii, pe cicluri de clase.

Mulțumesc doamnei directoare Adriana Popescu, domnului Dorel Toma, precum și tuturor cadrelor didactice de la Școala „Gala Galaction”, pentru deschiderea pe care o au spre acest proiect de suflet!”

Mircea Tudosă, actor profesionist.

Mangalia, 4 decembrie 2015.

 


Vă invităm să citiţi şi articolul “După 20 de ani…, ACASĂ! Interviu cu actorul Mircea Tudosă

MangaliaNews.ro.




piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply