Campanie de plantare de copaci, la Mangalia

0
712

campanieplantarecopaciMangalia

Primăria Mangalia demarează sâmbătă, 14 noiembrie, o campanie de plantare de copaci în mai multe zone ale oraşului. Acţiunea se desfăşoară pe bază de voluntariat, cu ocazia iniţiativei derulate la nivel naţional de mai multe organizaţii neguvernamentale – “Plantăm fapte bune în România!”

Totodată, prin această campanie, Primăria Mangalia doreşte să marcheze şi Ziua Dobrogei, sărbătorită în data de 14 noiembrie, odată cu împlinirea a 137 de ani de la unirea Dobrogei cu România.
“În următoarele 2-3 săptămâni, vom planta peste 300 de arbori, în zonele deficitare în privinţa vegetaţiei. Sunt diverse specii, printre care mesteacăn, salcâm, platan, frasin, arţar şi tei. Plantarea de copaci se înscrie în proiectul general al municipalităţii de reamenajare a spaţiilor verzi din Mangalia. Până acum, am eliminat vegetaţia uscată, am plantat gazon şi am instalat sisteme de irigaţii. După plantarea de copaci, vom veni cu plante perene, în funcţie de recomandările specialiştilor”, a explicat primarul Radu Cristian.
El a precizat că acţiunea din data de 14 noiembrie va demara în zona Tosca, de pe strada Rozelor, începând cu orele 11.00.

MangaliaNews.ro, 13.11.2015.


 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply