Proprietari doar în vacanţă. Cel mai mare resort din România se construieşte lângă staţiunea Olimp

0
902

proprietari doar în vacanta-blaxy-olimp

900 de apartamente în regim de proprietate periodică, încă 500 camere într-un hotel de 5 stele, opt piscine, restaurante, cluburi, creşă, spa, săli de conferinţe, şi multe alte facilităţi se vor regăsi în cea mai mare investiţie făcută de un român şi un turc cu cetăţenie română la malul Mării Negre. Este vorba despre cel mai mare resort din România, singurul de 5 stele, care, pe lângă premiera dimensiunii, aduce pentru prima dată la noi şi conceptul de proprietate a unui apartament de vacanţă pe viaţă. Toate se întâmplă la numai 1 km de staţiunea Olimp care poate fi definiţia dezastrului de la malul Mării Negre.

După un drum de 2 ore şi 20 de minute din Capitală am ajuns în locul în care se construieşte cel mai ambiţios proiect turistic din România cu o valoare finală de peste 100 de milioane de euro. Într-o primă fază sunt în joc 40 de milioane de euro.

Proiectul se ridică la doar un kilometru de staţiunea Olimp, cea mai căutată în vreme comunismului, ajunsă acum în paragină după privatizări dezastruoase. La Olimp hotelurile sunt deţinute de Josef Goschy, fraţii Micula sau SIF Transilvania. Le-au cumpărat sau primit şi le lasă să pice.

Faptul că peste gard se construieşte arată că se poate. E nevoie de voinţă şi idei. La Blaxy proprietari sunt chiar turiştii. Este vorba despre conceptul de proprietate periodică. S-a tot vorbit în România despre această idee. Însă de fiecare dată erau vândute vacanţe la mii de km de România, unde nu se putea verifica uşor veridicitatea ofertelor. Aşa că, în multe cazuri, s-au vândut gogoşi la preţ de caviar.

Momentan, proiectul Blaxy este în stadiu de şantier însă imaginea finală începe să se contureze.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply