“Din inimă…, de Paște” – Spectacol organizat de voluntari ai orașului Mangalia

0
907

Câteva mesaje de suflet, după spectacolul “Din inimă…, de Paște”, organizat de voluntari ai orașului Mangalia, miercuri seara, pe scena Casei de cultură.

spectacol-voluntari-pentru-mangalia-1

“Reprezentantii Asociatiei United Hands au raspuns astazi invitatiei de a fi prezenti la spectacolul caritabil “Din inimă…, de Paste!”, organizat in Mangalia. Se spune ca in viata, niciun om pe care-l intalnesti nu reprezinta o simpla coincidenta! Multumim, doamna Cara Veronica si felicitari pentru spectacolul caritabil pe care l-ati organizat in Mangalia, in numele celor pe care i-ati sprijinit si poate nu au putut sa raspunda! Multumim pentru sufletul dumneavoastra bun si pentru implicarea in proiecte caritabile! In numele asociatiei United Hands Romania, va multumim pentru oamenii frumosi pe care i-ati adunat langa dumneavoastra! Si, felicitari Crucea Rosie Constanta, Crucea Rosie, Subfiliala Navodari si doamnei Carmen Carmencita, pentru devotamentul dumneavoastra in toate proiectele in care v-ati implicat! Felicitari Filon Daniel, pentru promovarea voluntariatului in randul comunitatii din care faci parte si tuturor celor implicati in organizare!”

Oana Blânda Crăciun, 08.04.2015.

spectacol-voluntari-pentru-mangalia

Sarkany Mariana: “Multumesc organizatorilor, in special superbei doamne Cara Veronica, Cara Ana-Simona, Carmen Lungu, Niculina Lucan, Denisa Ștefania Lucan, Filon Daniel si tuturor celor prezenti si implicati in acest mare eveniment cu artisti de valoare, un eveniment fara precedent pentru mine… Multumesc!!!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

spectacol-voluntari-pentru-mangalia-

spectacol-voluntari-pentru-mangalia--

Sursa: fb. Joi, 09.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply