Cum reușește videochatista româncă ”Îngerul Pervers” să câștige 11.000 € pe lună

0
1528
Ce face pentru bărbați, în fața camerei, e greu de crezut! 

Îngerul Pervers

    Se recomandă “Înger Pervers” (Devious Angell – trad. engleză), are 23 de ani şi a ajuns să câştige o avere din videochat. Nu se dezbracă, nu foloseşte jucării sexuale, dar îşi ţine clienţii în faţa camerei şi câte zece ore odată. A bifat 10.000 de bărbaţi în doar un an şi a intrat în topul mondial al celor mai bune videochatiste.

    Pe Devious Angell am întâlnit-o chiar în locul unde îşi desfăşoară activitatea. Este studentă la Facultatea de Drept, vorbeşte fluent patru limbi străine şi anul acesta vrea să se înscrie la cursurile Facultăţii de Psihologie. Un chip inocent, cu un suflet maturizat înainte de vreme. “M-am angajat aici în urmă cu un an, când o prietenă mi-a spus cu ce se ocupă şi câştiga foarte bine. Am zis că merită să văd despre ce este vorba. Am venit, am văzut şi mi-am spus: de ce nu? Acum merg la facultate şi muncesc în paralel”, îşi începe Devious Angell povestea. Nu îi este ruşine cu ceea ce face, ci, dimpotrivă, percepe videochatul ca pe o meserie ca oricare alta.

    Lucrează opt ore pe zi, cu carte de muncă

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cat-se-castiga-din-videochat-ingerului-pervers-devious-angell-524608.html#ixzz3RhklfYEr

14.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply