Comunicat de Presă al SC Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A.

0
661

dmhi

In legatura cu informatiile aparute in mass media locala si centrala, in cursul zilei de 10 Decembrie 2014, cu privire la aspectele cercetate de DNA Bucuresti in legatura cu Vicepresedintele Societatii, Daewoo Mangalia Heavy Industries S.A., prin biroul sau de presa, transmite urmatorul comunicat:

1. ‘SC Daewoo Mangalia Heavy Industries SA nu a incheiat nicio tranzactie comerciala cu firma SC Ecomet West SRL, intrucit aceasta nu a satisfacut criteriile interne de analiza si selectie a ofertelor inaintate de diversi furnizori, criterii care sunt bazate pe principiile satisfacerii cerintelor tehnice, al competitivitatii comerciale, calitatii si fiabilitatii materialelor / produselor.

2. Pe cale de consecinta, in considerarea aspectelor mai sus mentionate, sustinerile unei parti a mass media, conform carora ‘intre DMHI si SC Ecomet West SRL s-a incheiat un contract la preturi supraevaluate’ este neadevarata si fara obiect.

3. Fata de Vicepresedintele SC Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. — Dl. Ing Ilicenco Paul, DNA Bucuresti NU a dispus masura retinerii.

4. Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. are reglementate proceduri privind stabilirea necesarelor de achizitii, a parametrilor tehnici si cantitativi ai acestora, proceduri privind evaluarea ofertelor si lansarea comenzilor catre furnizori, standarde de delegare a autoritatii pentru fiecare proces care autorizeaza, la nivelul fiecarui department implicat, diferite persoane cu autoritate decizionala specifica, fiind exclusa decizia unei singure persoane, indifferent de pozitia ierarhica pe care aceasta o detine.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

5. Pentru a evita orice fel de confuzii, sau publicarea unor aspecte neconforme cu realitatea, rugam mass-media, ca inainte de a da publicitatii articole cu referire la aspectele de mai sus, sa ia nota de prezentul Comunicat de Presa.

Data 11.12.2014,

Biroul de presa al DMHI.

Sursa: agerpres.ro.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply