Dacă postezi astfel de mesaje pe Facebook, poţi ajunge în faţa judecătorilor!

0
714

Reţeaua de socializare Facebook este folosită de circa şapte milioane de români mai bine de cinci ore pe zi. Puţini ştiu însă că ceea ce postează pe Facebook îi poate aduce în faţa judecătorilor.

Atunci când îţi creezi un profil pe reţeaua de socializare Facebook, eşti de acord cu Termenii şi Condiţiile impuse de compania americană.

Nu ai voie să postezi mesaje sau imagini abuzive şi discriminatorii, precum atacurile la rasă, sex sau religie, scrie wall-street.ro.

Utilizatorii Facebook se angajează, totodată, să nu incite la ură şi violenţă sau să publice materiale cu conţinut pornografic. De asemenea, aceştia nu au voie să folosească profilul pentru a hârţui alţi utilizatori, sau pentru a avea acţiuni ilegale.

În Statele Unite, unde s-au înregistrat numeroase cazuri ajunse în instanţă din cauza comportamentului utilizatorilor pe Facebook, un bărbat a ajuns chiar la închisoare timp de patru luni din cauza unui mesaj în care îşi ameninţa fosta soţie.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Avocaţii îi sfătuiesc pe românii care se simt lezaţi de alte persoane pe Facebook să contacteze imediat reprezentanţii companiei şi să îi roage să păstreze informaţiile ca probe. Apoi, ei trebuie să contacteze un avocat care va analiza cazul şi va decide dacă drepturile lor fundamentale au fost sau nu încălcate.

De aici se poate ajunge la simpla ştergere a profilului celui cu un comportament neadecvat pe Facebook sau la un proces.

Mai mult, AICI. 30.11.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply