DMHI, despre proiectul MSC FLAMINIA

0
1258

In legatura cu proiectul de reparatii si constructii a unei parti a navei MSC ‘Flaminia’, conducerea executiva a Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A., prin biroul sau de presa, transmite urmatorul comunicat:

DMHI

1. Luni, 14 iulie 2014, a fost livrat proiectul MSC ‘Flaminia’, in deplina concordanta cu cerintele comerciale, tehnice, tehnologice si de calitate asumate contractual de catre Daewoo-Mangalia Heavy Industries, fata de clientul sau german, supravegheate si confirmate de societatea de clasificare GermanischerLloyds.

flaminia-1
2. Lucrarile derulate de-a lungul celor 5 luni de activitate in societatea noastra se pot sintetiza, dupa cum urmeaza:
a. Inlocuit structuri de corp deteriorate: 7.500 tone; b. Lucrari specializate in vederea racordarii tehnologice si functionale a structurilor de corp noi cu sistemele existente ale navei; c. Lucrari suplimentar comandate de client: inlocuire a elicei si structurii prova (bulbul), in vederea imbunatatirii performantelor navei, sub aspectul vitezei si consumului de combustibil; d. Teste functionale ale instalatiilor si echipamentelor naveie. Nr. mediu personal implicat in lucrarile de reparatii si constructii: 500 angajatif. Valoare contract: aproximativ 29 milioane USDg. Grad de integrare a costurilor totale in Romania: peste 90%;

flaminia-2

3. Conducerea executiva a societatii multumeste tuturor angajatilor implicati in livrarea cu succes a MSC ‘Flaminia’ pentru profesionalismul si devotamentul probat in decursul lucrarilor de reparatii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

flaminia-3

4. Odata cu livrarea cu succes a MSC ‘Flaminia’, Daewoo-Mangalia Heavy Industries S.A. isi reconfirma capacitatea si inteligenta tehnologica care au plasat-o in perioada recenta pe pozitia de lider european in ceea ce priveste productia de nave comerciale, demonstrind, o data in plus, competenta si capabilitatea industriei navale din Romania.

Alaturi de prezentul Comunicat de presa, transmitem agentiilor mass-media interesate o serie de fotografii sugestive, in legatura cu etapele tehnologice ale lucrarilor executate.

15 Iulie 2014,
Biroul de presa al Daewoo-Mangalia Heavy Industries.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply