AEROMANIA, cel mai mare spectacol aviatic de pe litoral

0
742

aeromania

Sâmbătă, 19 iulie, Aeroportul Tuzla le propune turiştilor o după-amiază de excepţie, pe litoral, printre maşini de epocă şi motociclete, muzică ritmată, târg şi un airshow spectaculos. 

Pe scena amplasată în faţa hangarului, vor urca Taxi, Viţa de Vie şi mulţi alţii. Iubitorii de uniforme sunt invitaţi la standul Pilotshop pentru a încerca articole din aviation fashion. De la ora 16.30, se pot face zboruri de agrement, iar cei mai curajoşi pot încerca salturile cu paraşuta în tandem, între orele 17.00 – 18.00.

Spectacolul de acrobaţie va începe cu o trecere cu AN2-ul care stropeşte cu apă şi va oferi publicului un „duş rece” care va pregăti momentul „Air Bandits”. Punctul culminant al show-ului va fi zborul acrobatic, la apus, cu Yak-urile 52 (după ora 19.45), cu efecte pirotehnice în aer (artificii pe aripile avioanelor) şi „bombe” la sol!

Pentru că de la un spectacol aviatic nu putea lipsi un balon cu aer cald, John Balon Sky Team va fi prezentă pentru a desluşi tainele unei plimbări cu balonul.

Mai mult, în cugetliber.ro, 16.07.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply