3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică, Voltaj și Oceana vin la super-concertul Europa FM „Live pe Plajă”, din 2 august!

0
778

Europa_FM_Live_pe_Plajă_2014

  • Europa FM „Live Pe Plajă”, ajuns la cea de-a treia ediție – are loc pe 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn;
  • Vor urca pe aceeași scenă unii dintre cei mai iubiți artiști români iar anul acesta, în premieră, în România, vedeta internațională Oceana cântă la „Live pe Plajă”.
  • Intrarea pentru public este liberă. Anul trecut, peste 70 de mii de oameni au împânzit plaja dintre Venus și Saturn la super-concertul marca Europa FM.

Bucureşti/ 08.07.2014: Europa FM cheamă și anul acesta toți românii amatori de muzică bună la cel mai mare concert al radioului – „Live pe Plajă”,  care va avea loc sâmbătă, 2 august, pe plaja dintre Venus și Saturn, la Black Sea Arena, de la ora 19:30!

3 Sud Est, Smiley, Holograf, Ștefan Bănică și Voltaj vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor, într-un concert care va dura mai bine de 5 ore și în care muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Invitatul special „Live pe Plajă” este anul acesta vedeta internațională Oceana, care vine special în România pentru concertul Europa FM de la mare. Este pentru prima dată când artista de origine germană vizitează țara noastră.

Oceana îmbină stilurile soul, reggae, hip hop și  funk iar melodiile sale „Endless Summer” (aproape 70 de milioane de vizualizări pe Youtube) și „Cry Cry”, au devenit hit-uri internaționale aproape instantaneu de la lansare.

Europa FM continuă, așadar, în forță seria concertelor „Live pe Plajă” de pe litoralul românesc, după succesul înregistrat în anii precedenți. Ajuns la cea de-a treia ediție, „Live pe Plajă”  a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă!

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM, alături de Monica Anghel și Vlad Petreanu. „Dragii noștri, vă așteptăm și anul acesta la cel mai mare concert al anului – Live pe Plajă, să-i vedeți în concert pe unii dintre cei mai apreciați artiști români iar anul acesta am adus pentru voi și un invitat special: Oceana, o artistă desăvârșită, ale cărei melodii au făcut înconjurul lumii. Anul trecut, am trăit împreună o experiență extraordinară: zeci de mii de oameni au cântat la unison împreună cu artiștii de pe scenă! A fost incredibil și vrem să repetăm figura și anul acesta! Ne vedem pe plaja dintre Venus și Saturn, sâmbătă, 2 august, la o nouă ediție a mega-concertului Live pe Plajă!”,a spus George Zafiu.

În 2013, la cea de-a doua ediție „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 70 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Direcția 5, Vama, Smiley și Voltaj, în timp ce la prima ediție (2012) au urcat pe scena „Live pe Plajă” Ştefan Bănică, Loredana, Horia Brenciu, Holograf şi Direcţia 5.

Lidl este sponsorul oficial al concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2014.

Partener media: Kanal D. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia.

Despre Europa FM – pe aceeași frecvență cu tine

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 14 ani de existenţă.

Europa FM a primit în 2014, pentru a noua oară consecutiv, titlul de – Cel mai de încredere post de radio –  în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

Comunicat de presă, 08.07.2014, Radio Europa FM.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply