Aventura continuă… (Galerie FOTO)

1
909

08-Aventura continua (Small)

Echipa de la Centrul Creștin Alba Iulia s-a pregătit și s-a înarmat cu zâmbete, baloane, multă voie bună și, cu un sprijin de nădejde de la Primăria Municipiului Mangalia, au plecat în misiune. Doamna Cara Veronica a fost șeful nostru de echipă. Copiii ne-au primit entuziaști, ca de fiecare dată. Pentru ei nu contează dacă au mâncat cele trei mese principale ale zilei, sau doar o singură dată, o „pită unsă”- cum zic ardelenii -, ei au permanent în sufletele lor de copii o bucurie neînțeleasă de adulți. Uneori, cred că Dumnezeu este întruchipat în exuberanța lor, în atitudinea lor fără grijuri, trăind din plin ziua de azi, și încredințând-o lui Dumnezeu pe cea de mâine. Si noi ne amintim cât de bine era când eram copii…

Cred că Dumnezeu iubește copiii, puritatea lor, credința lor naivă, copilărească și sinceră. Ei nu au nevoie de mult, ci doar de afecțiune, puțină atenție și, din plin, părtășie cu tovarășii lor de joacă. Ei sunt mulțumitori cu ce au, parcă știind că îi sunt deajuns  zilei necazurile ei.

Joaca s-a încins, cântecele au răsunat, copiii s-au adunat din ce în ce mai mulți…, râsete, țipete de bucurie, fotografii, îmbrățisări pătimașe, părinți cu lacrimi de bucurie în ochi, ca reacție la bucuria copiilor lor… S-au legat prietenii eterne. Copiii încercau să rețină echipa mai mult, parcă vroiau să oprească timpul… și noi, atinși de bucuria lor cerească, am plecat întineriți, împrospătați în înteriorul nostru.  Cum este ca o ceată de copii să îți spună: „Ne-ați adus bucurie în inimi!” ? A fost rândul nostru să lăcrimăm.

Parcă am fost din nou copii… și ei, copiii din Zootehnia fostului IAS Mangalia, au fost ca o ceată de îngeri. Trăim cu îngerii alături și nu realizăm… Și, dacă nu credeți că îngerii există, uitați-vă în ochii copiilor dumneavoastră – o să vedeți zâmbetul lui Dumnezeu în licărirea din privirea lor. Este imposibil să nu revii într-un loc în care există atâta bucurie, potențial și o speranță negrăită. La anul, venim din nou!

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

04-Aventura continua (Small) 06-Aventura continua (Small) 03-Aventura continua (Small) 01-Aventura continua (Small) 07-Aventura continua (Small) 08-Aventura continua (Small) 09-Aventura continua (Small) 02-Aventura continua (Small) 05-Aventura continua (Small)

Cu drag,

Tinerii de la Centrul Creștin din Alba Iulia.

(Text și foto: Luminița Ciuciumiș).

MangaliaNews.ro, 04 iulie 2014.

(Vezi și articolul “Fapte omenești, creștinești, la Mangalia”, publicat miercuri, 2 iulie: http://www.mangalianews.ro/2014/07/02/fapte-omenesti-crestinesti-la-mangalia-galerie-foto/ ).


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply