Fapte omenești, creștinești, la Mangalia – Galerie FOTO

4
924

farmec.ro
carturesti.ro%20

Prietenii noștri din Alba Iulia, se reîntorc aproape vară de vară ca să împartă o rază de speranță cu familii care și-au pierdut, undeva, cândva, din anumite motive, zâmbetul… Tocmai de acolo, din locul Unirii, au vrut să fie în unitate cu oamenii cărora le pasă, din orașul nostru.

Așadar, câțiva tineri de la Centrul Creștin Alba Iulia, împreună cu foști componenți ai Asociației „Centrului Creștin Callatis” și cu o doamnă pe care o îndrăgim mult pentru inima ei deschisă și sensibilă la nevoile celor din jur, doamna Cara Veronica, sunt gata să sacrifice confortul lor personal în folosul celor care au nevoie de o mână întinsă.

Și, învățăm că a face bine îți conferă o mai mare împlinire sufletească, decât un concediu perfect la mare, pentru propria satisfacție. Să vezi cum copiii întind mânuțele lor după bucata de pâine goală, cum se bucură de o bomboană, cum speranța licărește în ochii unor părinți dărâmați de viața grea, descoperind că nu sunt singuri- asta da satisfacție! 

Și de data aceasta, câteva familii propuse de Primăria Mangalia, s-au bucurat ca în zilele bune, au simțit ca Dumnezeu nu i-a uitat, că încă mai sunt oameni de omenie, că un simplu gest contează mai mult decât o mie de cuvinte fără sens… În Sfânta Scriptură scrie că, dacă poți să faci un bine aproapelui tău și nu îl faci, e păcat… Tot ce avem este de la Dumnezeu; când faci un bine semenului tău, lui Dumnezeu i-ai făcut!

Tinerii din Alba Iulia, în cele câteva zile pe care le petrec la mare, și-au făcut un scop: să readucă zâmbetul cerului în inimi. Ei și-au propus să aibă programe de divertisment și jocuri cu copiii de la Barieră și de la Zootehnia IAS Mangalia. An de an au revenit, fiindcă acești copii îi fac să se simtă și pe ei din nou copii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Și, să ne ajute bunul Dumnezeu să trăim, să fim sănătoși și plini de putere, să mai facem uneori câte un bine celor în nevoi, că tot ceeea faci, ție îți faci!

Semnează Centrul Creștin Alba Iulia, împreună cu Oriflame Mangalia.

Galerie FOTO:

MangaliaNews.ro, Miercuri, 02 iulie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


4 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va rasplateasca tuturor pentru lucrarea frumoasa pe care ati facut-o impreuna acolo, pentru bucuria pe care ati adus-o oamenilor si pentru ca ati implinit Cuvantul ! Fapte 20:35 – „Este mai ferice să dai decât să primeşti.”

Leave a Reply