Porţi deschise la Infanteria Marină

0
1533

Marţi, 1 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00, la Batalionul 307 Infanterie Marină de la Babadag va fi organizată Ziua Porţilor Deschise, prilej cu care va fi prezentată publicului o expoziţie de tehnică şi armament, sala de tradiţii a unităţii, iar publicul va putea vizita baza de instrucţie, unde vor avea loc şi exerciţii demonstrative.

Misiunea principală a Batalionului 307 Infanterie Marină o reprezintă asigurarea securităţii ţării noastre în zona Deltei Dunării şi în zona lagunară, prin supravegherea şi protecţia căilor de comunicaţii navale fluviale.

Organizarea, mediul de acţiune şi specificul amfibiu al misiunilor Batalionului 307 Infanterie Marină îi conferă acestei structuri un caracter de unicitate, atât în Forţele Navale cât şi în Armata României.

Încă din perioada de preaderare, subunităţi de puşcaşi marini au participat la exerciţii multinaţionale comune cu structuri similare din NATO, iar în perioada 2008-2009 două companii de infanterie marină au participat la misiunea forţei multinaţionale de menţinere a păcii KFOR din Kosovo.

Statul Major al Forţelor Navale Române,

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Compartimentul informare şi relaţii publice 31.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply