LITORAL TV: SIMONA HALEP, CETĂȚEAN DE ONOARE AL CONSTANȚEI

0
680

Simona Halep a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Constanţei, orașul în care a făcut primii pași către performanță. Prezent la ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, tatăl sportivei, Stere Halep a fost cel care a primit diploma și placheta de recunoștință din partea autorităților locale.

“I-am dat o veste mare Simonei. Când a auzit a avut o energie în plus și a ajuns în semifinale.” a declarat tatăl Simonei Halep.

După ce în 2013, Simona Halep a primit distincția onorifică din partea Primăriei Bușteni, pentru ascensiunea fulminantă în tenisul mondial, şi orașul natal al Simonei recunoaște meritele sportivei de performanță.

“Mă bucur că în mandatul meu se întâmplă astfel de evenimente, adică acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Constanța. Sper că Simona Halep va ajunge nr. 1 în lume.” a declarat Nicușor Constantinescu, președintele CJC Constanța.

Simona Halep a părăsit orașul de la malul mării la vârsta de 16 ani, pentru a-și dedica viața tenisului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Constanța a avut multe nume de rezonanță în sport. Simona este modelul de urmat pentru foarte mulți sportivi. Pentru ea munca reprezintă modul de a obține performanța.” a afirmat Elena Frîncu, fost cetăţean de onoare al Constanţei.

La cei 22 de ani, sportiva s-a clasat locul cinci în clasamentul mondial, cea mai bună poziţie ocupată vreodată de o jucătoare de tenis din România.

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply