Sportivii Mangaliei, Ciprian Broască şi Marius Saioc, medaliaţi cu aur şi argint la CN de Atletism în sală

0
825

farmec.ro
carturesti.ro%20

Atleţii Mangaliei, Ciprian Broască şi Marius Saioc au repurtat o nouă victorie la Campionatul Naţional de Atletism în sală – secţiunea Masters, care a avut loc sâmbătă, 8 Martie, în incinta Complexului Sportiv “Lia Manoliu” din Bucureşti.

Cei doi sportivi s-au evidenţiat la probele de triplu salt, săritura în lungime, săritura în înălţime şi proba de viteză, reuşind să se claseze pe primele poziţii ale podiumului de concurs.

Marius Saioc se antrenează în Mangalia doar de la începutul acestui an şi este legitimat la CS “Noua Generaţie”, condus de prof. Ciprian Broască, care a depus toate eforturile să înfiinţeze o secţie de atletism la Mangalia.

La prima sa participare pe anul în curs, unde a reprezentat Mangalia şi implicit clubul din care face parte, atletul Marius Saioc a obţinut titlul de vicecampion la săritura în lungime, în timp ce la triplu salt a reuşit să se claseze pe a treia treaptă a podiumului.

Totodată, prof. şi antrenorul Ciprian Broască a obţinut un rezultat extraordinar la săritura în înălţime, devenind campionul naţional al acestei probe din cadrul competiţiei. Deşi sportivul nu a mai paticipat la concursuri de profil şi se antrenează doar de câteva luni, el a mai obţinut locul al III-lea la viteză şi locul al IV-lea la săritura în lungime.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În ciuda dificultăţilor financiare cu care se confruntă, cei doi sportivi vor reprezenta cu mândrie România la Campionatul Mondial de Atletism Indoor, care se va desfăşura în perioada 25-30 martie, la Budapesta.

Luni, 10 martie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply