Deputatul Gheorghe Dragomir: „Victor Ponta copiază practicile ilegale ale regimului Băsescu”

0
636

Partidul Naţional Liberal crede că actualul Guvern propus de Victor Ponta este profund ilegitim din punct de vedere electoral şi politic.

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că, liderul PSD nu face decât să mimeze atitudini conciliante şi să joace rolul unui politician responsabil, când de fapt este artizanul unui joc profund nedemocratic, care copiază practicile regimului Băsescu.

„Perioada în care s-a aflat alături de PDL i-a folosit lui Victor Ponta, care nu doar că a preluat stilul regimului Băsescu, dar l-a şi perfecţionat. În 2014, şcoala de manipulare a premierului ne învaţă cum ministrul unui aliat nu mai este demis, ci pur şi simplu nu este numit, iar un partid este lăsat în offside şi scos în afara jocului. Deşi se erijează acum în mare luptător împotriva lui Traian Băsescu, faptele demonstrează că Victor Ponta aplică aceleaşi metode abuzive. Ca şi pentru PDL şi Traian Băsescu în 2009, miza pentru PSD şi Victor Ponta este preluarea ministerului de Interne înainte de alegeri. La fel ca şi în 2009, an electoral, şi acum miza s-a dovedit a fi Ministerul de Interne şi un anumit tip de control şi de influenţă asupra acestuia”, a spus deputatul constănţean Gheorghe Dragomir.

Totodată, parlamentarul a mai precizat că, în opinia lui, odată cu noul Guvern, traseismul parlamentar redevine decisiv în a redesemna majorităţi şi în a impune guverne împotriva votului dat de cetăţeni.

„Iată cum una din practicile de bază ale regimului Băsescu este repusă în practică de către Victor Ponta şi PSD. Din toate aceste considerente, noi suntem de părere că Victor Ponta ar trebui să îşi asume unicul gest de onoare, anume demisia”, a încheiat Dragomir.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Carmen MOCANU, cugetliber.ro/stiri-politica, Joi, 06.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply