“Wild Carpathia 2”, care promovează România, în premieră pe 5 septembrie, pe Travel Channel

0
584

farmec.ro
carturesti.ro%20

Partea a doua a seriei “Wild Carpathia”, care promoveză România şi include interviuri cu principesa Margareta şi Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv în România, pe televiziunea internaţională Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, partea a doua a seriei “Wild Carpathia” este intitulată “From the Mountains To The Sea” (“De la munţi până la mare”, n.r.) şi va avea premiera în Europa, pe Travel Channel, în data de joi, 5 septembrie, de la ora 19.00 (ora României).

Documentarul va fi difuzat în reluare pe Travel Channel, pe 6 septembrie, de la ora 21.00.

În Marea Britanie, partea a doua a seriei “Wild Carpathia” va avea premiera pe 2 septembrie, de la ora 19.00, pe Travel Channel, urmând să fie reluată pe 6 septembrie, de la ora 20.00.

Compania Scripps Networks Interactive, care deţine Travel Channel, şi ministrul delegat pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, Maria Grapini, au anunţat, pe 19 aprilie, că miniseria “Wild Carpathia” va continua cu două părţi noi. Prima parte a miniseriei “Wild Carpathia” – ce a inclus un interviu în care prinţul Charles promova Transilvania – a fost lansată în octombrie 2011 şi a fost difuzată la nivel internaţional, inclusiv în România.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invităm să citiţi articolul integral pe economica.net, Marţi, 03.09.2013.

Vezi şi: http://www.mangalianews.ro/2013/09/03/wild-carpathia-episodul-2-de-la-munte-la-mare-va-fi-difuzat-pe-travel-channel/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply