Carnavalul vacanţei, la Mangalia

0
726

Autorităţile locale din Mangalia, organizează, sâmbătă, 15 iunie, începând cu ora 09.30, Carnavalul vacanţei. La manifestare vor participa preşcolarii şi elevii din ciclul primar şi gimnazial din cadrul instituţiilor de învăţământ din localitate. Participanţii vor prezenta anumite tematici istorice şi culturale reprezentate de costume specifice.

O caravană a copiilor va pleca din sensul  giratoriu, iar alta din faţa sediului Casei Armatei şi vor defila, pe străzile oraşului, până la punctul de întâlnire, respectiv, pe platoul din faţa Casei de Cultură.

În timpul manifestărilor, în intervalul orar 09.30 – 10.30, traficul rutier va fi închis, pe ruta sens giratoriu-Şos. Constanţei-centru-Str. Ştefan cel Mare-Casa Armatei.

Evenimentul a fost lansat în premieră, special conceput pentru copii oraşului, ocazie cu care aceştia îşi pot manifesta bucuria, odată cu apropierea vacanţei de vară.

Costumele au fost realizate de fiecare clasă participantă, fiecare dorind să demonstreze că debordează de imaginaţie, inventivitate şi creativitate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Municipalitatea doreşte ca acest eveniment să devină o tradiţie, iar de  anul viitor, să fie angrenaţi în acest proiect şi elevii de liceu, dar şi cei de la nivel judeţean, naţional şi chiar internaţional.

Autorităţile locale vor contribui la dezvoltarea proiectului, prin organizarea de concursuri viitoare şi alte manifestări specifice, prilejuite de sărbătorirea carnavalului.

Vineri, 14 iulie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply