24 iunie, Ziua Universală a iei

0
850

Fotografie: Pe 24 iunie vom sarbatori impreuna Ziua Universala a Iei. Aceasta nu este o campanie de publicitate, ci o celebrare a IEI traditionale romanesti, oriunde s-ar afla pe Planeta. Ea este matricea noastra culturala, un simbol al identitatii si creativitatii spatiului romanesc, care dainuie din timpuri stravechi. Cum sarbatorim Ziua Universala a Iei Ne imbracam in IE sau camasa traditionala romaneasca alba, ne fotografiem si incarcam pozele pe pagina de facebook. Alegem cea mai reprezentativa fotografie si o publicam drept fotografie de profil, specificand locul prin butonul de locatie, care exista in dreptul fiecarei imagini. Aceasta fotografie trebuie postata apoi pe pagina de facebook La blouse roumaine, unde va exista o aplicatie prin care vor putea fi vizualizate toate pozele de pe mapamond. Vom imbraca astfel pentru o zi planeta in ie!Am primit multe mesaje legate de evenimentele care marcheaza aceasta zi. Suntem liberi sa organizam evenimente asa cum dorim, in spiritul comunitatii din care facem parte sau pe care o putem crea cu aceasta ocazie. Pe facebook va propunem sa lansati un eveniment pe care sa il denumiti ZIUA UNIVERSALA A IEI, specificand locatia. De exemplu, ZIUA UNIVERSALA A IEI TORINO (a fost primul eveniment creat in acest sens). Totodata va rugam sa ne anuntati pentru a promova evenimentul si in cadrul comunitatii La blouse roumaine. Pregatirile pentru ZIUA UNIVERSALA A IEI incep la apusul soarelui, pe 23 iunie, pentru ca, potrivit obiceiurilor romanesti, atunci incepe si noaptea magica de Sanziene, un bun prilej de a promova in lume o minunata traditie romaneasca. 24 iunie 2013 este a doua zi de Rusalii, in Romania fiind zi libera. In aceeasi zi, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul. Impreuna putem transforma IA ROMANEASCA in brand de tara. Va multumim!Echipa La blouse roumaine

Pe data de Luni, 24 iunie, vom sarbatori impreuna Ziua Universala a Iei. Aceasta nu este o campanie de publicitate, ci o celebrare a IEI traditionale romanesti, oriunde s-ar afla pe Planeta. Ea este matricea noastra culturala, un simbol al identitatii si… creativitatii spatiului romanesc, care dainuie din timpuri stravechi.

Cum sarbatorim Ziua Universala a Iei

Ne imbracam în IE sau camasa traditionala romaneasca alba, ne fotografiem si incarcam pozele pe pagina de facebook. Alegem cea mai reprezentativa fotografie si o publicam drept fotografie de profil, specificand locul prin butonul de locatie, care exista in dreptul fiecarei imagini. Aceasta fotografie trebuie postata apoi pe pagina de facebook La blouse roumaine, unde va exista o aplicatie prin care vor putea fi vizualizate toate pozele de pe mapamond. Vom imbraca astfel pentru o zi planeta in ie!

Am primit multe mesaje legate de evenimentele care marcheaza aceasta zi. Suntem liberi sa organizam evenimente asa cum dorim, in spiritul comunitatii din care facem parte sau pe care o putem crea cu aceasta ocazie. Pe facebook va propunem sa lansati un eveniment pe care sa il denumiti ZIUA UNIVERSALA A IEI, specificand locatia.

De exemplu, ZIUA UNIVERSALA A IEI TORINO (a fost primul eveniment creat in acest sens). Totodata va rugam sa ne anuntati pentru a promova evenimentul si in cadrul comunitatii La blouse roumaine.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pregatirile pentru ZIUA UNIVERSALA A IEI incep la apusul soarelui, pe 23 iunie, pentru ca, potrivit obiceiurilor romanesti, atunci incepe si noaptea magica de Sanziene, un bun prilej de a promova in lume o minunata traditie romaneasca.

24 iunie 2013 este a doua zi de Rusalii, in Romania fiind zi libera. In aceeasi zi, Biserica Ortodoxa Romana sarbatoreste Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.
Impreuna, putem transforma IA ROMANEASCA in brand de tara.

Va multumim! Echipa La blouse roumaine.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply