În staţiunea Neptun, a început Festivalul Crazy Salsa Fest

0
845

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu a participat, vineri, la deschiderea  celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional de dans Crazy Salsa Fest, organizat de Clubul Sportiv Noua Generaţie din Mangalia, condus de prof. Ciprian Broască.

La eveniment a fost prezent şi artistul Willmark, care va oferi turiştilor amatori de distracţie un spectacol incendiar în seara zilei de sâmbătă.

În perioada 26-29 aprilie, în incinta hotelului 2D din Neptun se vor reuni sute de dansatori, instructori şi coregrafi din ţară dar şi din străinătate, ce vor susţine atât cursuri de dans, cât şi concursuri şi spectacole. În acestă privinţă, edilul oraşului s-a arătat încântat că  evenimente de acest gen au loc în sudul litoralului, pentru atragerea unui număr mare de turişti.

“Astfel de evenimente trebuie susţinute şi de administraţia locală şi aş vrea să încercăm şi alte proiecte de acest gen. De aceea, ne-am organizat pentru ca de 1 Mai, turiştii să fie întâmpinaţi într-un alt cadru, iar staţiunile să fie primitoare. În noaptea de Înviere aşteptăm în Portul turistic Mangalia, atât localnici cât şi turişti să ia lumina Sfântă adusă direct de la Ierusalim”, a precizat Cristian Radu.

În aceeaşi zi, edilul a efectuat o vizită în staţiuni pentru a se asigura că acestea sunt pregătite să primeacă turiştii de sărbători. “Acolo unde am constatat că agenţii economici nu şi-au igienizat spaţiile deţinute, se vor aplica amenzi drastice. În plus, cei care au în proprietate mai multe active neîngrijite, nu vor primi autorizaţii de la Primărie”, a menţionat primarul Mangaliei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply