Mesaj de sărbători, din partea primarului Cristian Radu

0
680

Dragi prieteni,
Se apropie perioada Sărbătorilor de 1 Mai şi Paşte, ocazie cu care se va da şi startul sezonului estival 2013. În staţiunile din sudul litoralului am început, încă din ianuarie, o campanie de igienizare şi ecologizare, pentru a primi turiştii în condiţii civilizate. Este adevărat că mai sunt multe probleme cu hotelurile dezafectate care strică imaginea litoralului, dar măcar acum staţiunile sunt curate şi au un aspect decent.

Anul acesta veţi vedea câteva schimbări şi în privinţa comerţului stradal, pentru că este nevoie de disciplină în toate domeniile, dacă vrem să atragem turişti. În acest sens, pot să vă mai spun că lucrăm, în paralel, la o serie de proiecte, prin care dorim să organizăm mai multe evenimente destinate, de asemenea, creşterii gradului de ocupare în sudul litoralului.

Este, totuşi, nevoie de o implicare mai mare din partea hotelierilor şi agenţilor economici din staţiuni pentru că numai împreună putem demara proiectele atât de necesare dezvoltării turismului în zona noastră.

Revenind însă la sărbători, vă anunţ că zilele acestea, împreună cu o echipă de voluntari din Mangalia, desfăşurăm o campanie de întrajutorare pentru copiii şi bătrânii nevoiaşi, intitulată “Voluntari pentru o zi”. În faţa Casei de Cultură este amplasat un cort unde oricine doreşte poate duce produse alimentare şi nealimentare care vor fi apoi donate celor care au cu adevărat nevoie de ajutor în această perioadă.

Totodată, vă reamintesc faptul că în acest an, Slujba de Înviere va fi oficiată în Portul Turistic Mangalia de Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoţi.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invit pe toţi la acest eveniment, să luăm Lumina Sfântă care va fi adusă direct de la Ierusalim. Mă voi deplasa personal în Israel pentru a aduce Lumina Sfântă la Mangalia, în seara de Înviere. Ţin să precizez că toate costurile deplasării sunt suportate de oameni de afaceri locali, fără implicarea bugetului municipalităţii.

Tot în seara de Înviere, imediat după slujbă, vom organiza o înălţare de lampioane, sub sloganul “Lumina care vine, se întoarce la ceruri”.

Haideţi, aşadar, să fim prezenţi în număr cât mai mare la acest eveniment pe care dorim să-l transformăm în tradiţie, de acum înainte.

Facebook, 26.04.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply