CL Mangalia a aprobat subvenţia la transportul public

0
667

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, joi, 11 aprilie, în cadrul unei şedinţe  de îndată, un proiect de hotărâre ce vizează subvenţia la transportul public.

Potrivit documentului, fondurile sunt acordate de la bugetul local pentru un număr de aproximativ 4.800 persoane, suma alocată fiind de 48.220 lei/lună.

Un alt proiect aprobat de CL se referă la majorarea capitalului social al societăţii de termoficare Goldterm S.A, cu suma de 4.000.000 de lei, destinată creării unui fond de lucru, folosit la acoperirea plăţilor către furnizori.

Alte hotărâri ale CL au vizat desemnarea unor reprezentanţi în Adunările Generale ale Acţionarilor la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă-Canal Constanţa, la S.C. Administrarea Parcului Industrial Mangalia S.R.L., precum şi la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.

Totodată, consilierii locali au mai aprobat un proiect de hotărâre care se referă la darea în administrare a unui teren în suprafaţă de 1386 mp, către M.A.I., în vederea realizării unui cheu de către Garda de Coastă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 11 aprilie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply