Asociaţia Litoral – Delta Dunării anunţă evenimentele de 1 Mai de la Mangalia

0
787

Si in acest an, autoritatile locale, hotelierii, agentiile de turism si proprietarii de cluburi au depus eforturi comune pentru pregatirea sezonului estival, inca din lunile de iarna.  Pentru aceasta, la Targul de Turism al Romaniei, Asociatia Litoral – Delta Dunarii a promovat cu succes evenimentele intregului sezon 2013, pe care ne pregatim sa il lansam impreuna pe 01 Mai.

Conditiile meteo se anunta favorabile pentru prima iesire la mare pentru sezonul 2013, iar hotelierii si agentiile de turism au lansat oferte la nivelul tarifelor anului 2012. Inregistram deja o crestere a cererii de cumparare a pachetelor turistice cu peste 20% fata de 2012. Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii :

“Litoralul Romanesc este destinatia “vedeta” pentru petrecerea minivacantei de 1 Mai, destinatia preferata in primul rand de tinerii amatori de distractii si cluburi , dar si de celelate categorii de turisti, avand in vedere ca vom deschide sezonul intr-o “maxi mini-vacanta”, in acest an.

Am apreciat intelegerea primului ministru fata de problemele turismului romanesc si, ca urmare a deciziei sale de acceptare a solicitarii noastre de a aproba zilele de 2 si 3 mai ca zile libere, avem o excelenta ocazie de a organiza evenimente incendiare pe Litoralul Romanesc, pentru a deschide in forta Sezonul 2013. Ne asteptam la un numar record de peste 40.000 de turisti pe Litoralul Romanesc.

Vom avea evenimente si concerte in majoritatea statiunilor, si in fiecare Club din Mamaia, iar de 1 Mai intram impreuna in traditionala parada a Asociatiei noastre, cu 50 de masini off-road, 30 de masini de epoca si motociclete, dar si cu masini de raliu, care vor promova “Raliul Deltei” – evenimentul anului in Delta Dunarii, anuntat pentru perioada 31 mai – 01 iunie, la Tulcea.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vom incheia evenimentele de 01 Mai cu oficierea Sarbatorii Pascale, unde aducem “Lumina de la malul marii”.

27-29 aprilie: Festivalul Florilor

29 aprilie-5 mai: Cor de muzică bisericească, la Casa de Cultură;

1-3 mai: Megaparty – Concerte de muzică electronică, pe plaja Saturn-Venus;

4 mai: Slujba de Înviere „Lumina care vine, se întorce la ceruri“ (lansare de lampioane).

Editia de Sud, Joi, 4 aprilie 2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply