Ajutoare financiare pentru vârstnicii Mangaliei

0
726

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a înmânat, miercuri, 27 martie, diplome, buchete de flori şi un ajutor financiar vârstnicilor din localitate. Conform   unei Hotărâri a CL Mangalia, persoanele care au împlinit 70, 80, 85 şi 90 de ani, dar şi 50 de ani de la căsătorie sunt recompensate, lunar, de municipalitate. Astfel, septuagenarii primesc de la Primărie 350 de lei, octogenarii, cei care au împlinit 85 de ani, precum şi nonagenarii, dar şi familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie – câte 400 de lei.

De ajutorul acordat de municipalitate au beneficiat, cu această ocazie, peste 30 de persoane, iar de la începutul anului – apoape 100 de cetăţeni ai oraşului care se încadrează în prevederile Hotărârii CL Mangalia.

Edilul Cristian Radu a transmis vârstnicilor urări de sănătate şi un sincer “La mulţi ani”. “Sunt fericit că îmi revine onoarea de a vă răsplăti pe dumneavoastră, cei care aţi muncit o viaţă întreagă şi vă achitaţi de îndatoririle de buni cetăţeni ai oraşului în care locuiţi. Ştiu că pensiile nu acoperă necesarul unui trai decent, dar rămân plăcut surprins să constat că reprezentaţi oamenii care fac cinste Mangaliei”, a subliniat primarul, adăugând că, începând cu luna aprilie, se vor acorda pachete cu alimente tuturor pensionarilor, beneficiari ai acestor ajutoare.

Totodată, edilul Mangaliei a reiterat faptul că nu va tolera “acţiunile rău-voitoare din partea unor cetăţeni care, deşi ajutaţi de Primărie, comit tot felul de fărădelegi”.

Miercuri, 27 martie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply