CL Mangalia a aprobat preţul gigacaloriei

0
910

Consilierii locali din Mangalia au adoptat, în şedinţa ordinară de marţi, mai multe proiecte de hotărâre referitoare la adoptarea unor măsuri cu caracter administrativ.

Astfel, una dintre Hotărârile votate de consilieri are în vedere împuternicirea primarului de a face toate demersurile legale în vederea atragerii de fonduri guvernamentale pentru echilibrarea bugetului local.

O altă hotărâre se referă la stabilirea unor măsuri faţă de persoanele fizice şi/sau juridice care nu au respectat clauzele contractelor încheiate cu municipalitatea. În acest caz, sunt vizate persoanele care au construit fără respectarea prevederilor legale, cele care au schimbat destinaţia construcţiei precum şi cele care nu au depus cerere de prelungire a contractelor, după expirarea documentelor. Măsurile ce se vor lua faţă de aceste categorii de persoane pot merge până la rezilierea contractelor încheiate cu municipalitatea.

Pe ordinea de zi suplimentară a fost adoptat un proiect privind aprobarea preţului local de facturare pentru energia termică furnizată populaţiei prin sistem centralizat. Astfel, la propunerea primarului Cristian Radu, consilierii au votat  pentru preţul de 295 lei/gigacalorie, inclusiv TVA. Edilul Mangaliei i-a informat pe consilieri despre discuţiile cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, încheierea contractelor de furnizare a agentului termic şi starea verificării tehnice a centralelor termice.

Marti, 6 noiembrie 2012,                                  Biroul de presă al Primariei Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply