295 lei, preţul gigacaloriei la Mangalia

0
709

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a avut marţi o întâlnire cu preşedinţii asociaţiilor de proprietari pentru a discuta despre contractele de furnizare a agentului termic şi preţul gigacaloriei. În cadrul discuţiilor la care au participat consilierii locali şi directorul Goldterm, Dan Georgescu, s-a stabilit ca în aceste zile fiecare asociaţie de proprietari să încheie contractele de furnizare cu societatea Consiliului Local.

Totodată, primarul Cristian Radu a declarat că, împreună cu membrii CL, a convenit ca preţul local de facturare să fie de 295 de lei.

“În oraşul nostru, subiectul termoficării a fost unul sensibil din cauza situaţiilor neplăcute de iarna trecută. Dar aşa cum am promis încă din vară, de acum înainte căldura şi apa caldă nu vor mai constitui o problemă pentru locuitorii Mangaliei. Vă asigur că cetăţenii vor plăti un preţ al gigacaloriei de 295 de lei, la care se adaugă ajutoarele de stat pentru cei care se încadrează în plafoanele stabilite de lege”, a menţionat edilul.

Cristian Radu a mai spus că se lucrează şi la conducta de gaze, iar săptămâna viitoare va fi branşată prima Centrală termică din oraş. În funcţie de negocierile româno-bulgare, furnizarea efectivă a gazelor în Mangalia ar putea avea loc până sfârşitul acestui an.

Directorul Goldterm a subliniat că s-au încheiat reviziile tehnice ale centralelor termice, iar de la sfârşitul acestei săptămâni s-ar putea începe furnizarea agentului termic, în funcţie de condiţiile meteo. El a mai spus că în prezent se lucrează la limitarea pierderilor pe reţea, astfel încât să se asigure confortul locatarilor, iar costurile cu încălzirea să fie acceptabile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Goldterm are un dispecerat care preia non-stop problemele semnalate de cetăţeni. La fiecare Centrală termică vor exista specialişti aflaţi permanent la dispoziţia populaţiei”, a mai spus Georgescu.

În cadrul discuţiilor s-a mai vorbit despre facturarea individuală, recuperarea debitelor de la rău-platnici şi rebranşarea celor care au renunţat la sistemul centralizat de încălzire.

Marti, 6 noiembrie 2012,                      Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply