Ce s-a discutat în şedinţa Consiliului Local Mangalia

0
827

Consiliul Local Municipal Mangalia s-a întrunit, vineri, începând cu ora 17.30, în şedinţă, pentru a dezbate mai multe proiecte de interes local. Consilierii au discutat despre Regulamentul de Funcţionare a Primăriei Mangalia şi au analizat un proiect privind rectificarea bugetului pe anul în curs.

Pe ordinea de zi, s-a aflat şi un proiect privind stabilirea unor măsuri ce se impun faţă de persoanele fizice şi / sau juridice care au încheiat cu autorităţile publice locale contracte de închiriere, concesiune, asociere şi care nu au respectat clauzele contractuale.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o lună, primarul Mangaliei, Radu Cristian, a anunţat că va lua „la puricat” toate contractele pe care administraţia le are încheiate cu locuitorii din blocurile ANL, pentru că, preciza acesta, există reclamaţii potrivit căror anumite persoane nu au dreptul de a fi incluse într-un astfel de program.

La iniţiativa primarului, membrii CL au vorbit şi despre trecerea lacurilor Neptun şi a Căminelor de Bătrâni în administrarea Serviciului Public pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat.

Totodată, s-a dezbătut un proiect privind aprobarea modificării unor taxe şi impozite aprobate de către CL pentru anul financiar în curs.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Consilierii locali au vorbit şi despre măsurile ce pot fi luate în privinţa terenurilor şi clădirilor abandonate din oraş şi staţiuni, reamenajarea unor spaţii din Policlinică şi Spitalul municipal, precum şi despre stabilirea tarifelor pentru închirierea tonetelor şi spaţiilor comerciale din incinta Pieţei Saturn.

Alexandra Bălan, Cuget Liber, sâmbătă, 28 oct.20012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply