Produse tradiţionale şi mustării la Zilele Recoltei, în Mangalia

0
837

Comunicat de presă

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a deschis oficial, vineri, festivalul Zilelor Recoltei, care se desfăşoară în Portul Turistic al oraşului, în perioada 28-30 septembrie. Cu aceeaşi ocazie, s-a ţinut o slujbă în cadrul căreia preoţii au binecuvântat recoltele aduse în Mangalia de producători din Dobrogea, dar şi din alte regiuni.

În acest an, la festival sunt prezenţi peste 50 de comercianţi care expun produse agro-alimentare tradiţionale, mustării, produse de peşte, legume-fructe, artizanat şi produse vestimentare specifice diferitelor zone ale ţării.

“Este un eveniment cu tradiţie pe care încercăm să-l adaptăm nevoilor curente ale cetăţenilor. De aceea, la Zilele Recoltei sunt prezenţi producători, care practică preţuri corecte, aşa cum din păcate nu se întâmplă, încă, în pieţele din oraş”, a subliniat primarul Mangaliei. În discuţiile cu cetăţenii prezenţi la eveniment, el a dat asigurări că municipalitatea se va implica direct pentru atragerea producătorilor în pieţe şi eliminarea intermediarilor.

Totodată, Cristian Radu i-a informat pe locuitorii oraşului despre demersurile municipalităţii privind furnizarea agentului termic în iarna care urmează, acţiunile de sterilizare a câinilor fără stăpân, extinderea locurilor de joacă şi a terenurilor de sport din Mangalia.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 28 septembrie                                                        Biroul de presă

Sursa foto: Editia de Sud.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply